2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه کاری ؟ هر ردز نزدیک ده تا چت ؟ مکالمه ده ۲۰ دق؟

من روزانه یه سری پروژه تحویل میدادم ایشون پروژه رو سیو میکردن چت و پاک میکردن مثلا صبح بخیر و خسته نباشید و روزبخیرم میگفتیم همسرشون که اول باور نکرد راستش بعدش همسرم گفت باهاشون تماس بگیر خودش توضیح داد گفت لپ تاب من و همسرم مشترکه گاها جواب روز بخیر همسر شمارو من خودم میدادم دیگه ایشون عذرخواهی کرد 

همونجا خودش میگفت کاش اول از همسرم میپرسیدم بعدش مزاحم شما میشدم این و خیلی تکرار کرد از من میشنوین از همسرتون سوال کنید اگه فک میکنید ممکنه دروغ بگه از همکارش مستقیما بپرسین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اگه چت بدون انجام کار خاصي باشه هدف میشه همون رابطه‌ جنسی البته‌ اگه شرایط و جرأتشو پيدا بکنن 

وگرنه چه دلیلی داره مرد زن دار دوس دختر داشته باشه 

بالش ناز و همدم مهربونم کجایی 😔🤦

ب رو اوردی؟چیکار کردی تهش چی شد

هر چی رو به روش آوردم انکار می کرد وانمود می کرد تهمت زدم بهش. به قول خارجیها گس لایتینگ

پیامها رو پاک می کرد...

یک سال بعد از درخواست طلاق فهمیدم همیشه دوست دختر داشته و عاشق هم شده . از همون روابط به ظاهر بی اهمیت می تونه عشق های ممنوعه شکل بگیره.

ننیدونم چرا میترسم 💔

ببین قربونت برم یه نصیحت خواهرانه از من قبول میکنی ؟

ببین حقیقت چیزیه که در نهایت خودش دنبال ادم میاد هر لحظه عین سایه دنبالت میکنه و تنها وقتی که امادگیش و داشته باشه میتونی ببینیش پس دنبال حقیقتی که نمیدونی قراره باهاش چیکار کنی ندو ،اگه هنوز امادگیشو نداری و نمیدونی اگه بفهمی چیزی بوده قراره چه واکنشی نشون بدی پیگیری نکن همه چیز به وقتش برات نمایان میشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا