2777
2789

ن ازاین جادو های مسخره و الکی ک میری پیش ملا بهت میده برای باز کردن بخت و رزق و روزی و...

مثلا یکی تو خونه ی خالم جادوی سیاه گذاشته بود

ی جای خیلی پرت

خالم ۲۰ ساله ک صاحب بچه نمیشه

داشتن اسباب کشی میکردن ک اونو اتفاقی دیده 

بردنش پیش ملا اونم چیزی بارش نبوده 

فقط گرفته دعا خونده و اینا

ولی برگام ریخت 

بقراننن فک میکردم دعا و تعویذ و جن و ...الکیه

ولی از همون روز ک خالم دعا میخونه هر شب خواب پریشون میبینه

ی سری موجودات بهش حمله میکنن  و میدونن سمتش ولی  از ی حدی نمیتونن جلوتر بیان

بعد رفتن پیش ی ملا دیگه گفته چون دعا رو باز کردی خودت الانم اون دعا هارو میخونین نمیتونن بیان جلو

نمیدونم چرا ولی ی حس آشوبی تو دلمه

رفتم با هوش مصنوعی حرف زدم بش گفتم

خیلی بیشتر منو ترسوند

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

جادو همون طلسم یعنی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرز امام جواد بگیره و تربت کربلا عالیه...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

حرز امام جواد تهیه کنند همیشه همراهشون باشه حتما اصل باشه

من یدونه دارم از ی غرفه تو مزار حاج قاسم خریدم ۱۰ هزار تومن پارسال  ی کاغذ کلفت کارتنی داره گفت این پوست اهوعه ده تومن داد رو کاغذساده ۵ هزار تومن بود

بنظرت اصله همینو بش بدم؟

اره من ۱۷ساله م بود ک خواهرم زایمان کرد اومد پیشمون تا ۴۰ روز موند نمیدونم روز چندمش بود و کی اومد خونمون برا دیدنش من مدرسه رفته بودم و بلوزم تو کمدم بود وقتی ظهر از مدرسه اومدم بلوزمو ندیدم با آنکه فوقالعاده منظمم 

اصلا خواستگار نداشتم تا زیر ۳۰ سالگی الان هم خواستگار ک میاد بدرد بخور نیستن 

از طرفی زن برادرم و برادرم متاسفانه مرتب دعا میگیرن برام بخت و رزقمو بستن 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من یدونه دارم از ی غرفه تو مزار حاج قاسم خریدم ۱۰ هزار تومن پارسال ی کاغذ کلفت کارتنی داره گفت این ...

اون اصل نیست عزیزم

اصلش باید داخل لوله نقره باشه 

الان قیمت اصلش با لوله نقره حدودا یک ملیون و نیم هست

تا نمازش هم نخونید حرز به نامتون نمیشه

حرز امام جواد بگیره و تربت کربلا عالیه...

من تربت کربلا دارم چیکارش کنم؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اره 🥲🥲

منم گرفتارشم میاچکارکنمممم😭💔

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

اره من ۱۷ساله م بود ک خواهرم زایمان کرد اومد پیشمون تا ۴۰ روز موند نمیدونم روز چندمش بود و کی اومد خ ...

غسل مجرب تاپیک زدم انجام بدین

مشکل جسمی سردرد یا چشم درد یا تهوع ندارید

اره من ۱۷ساله م بود ک خواهرم زایمان کرد اومد پیشمون تا ۴۰ روز موند نمیدونم روز چندمش بود و کی اومد خ ...

وای عزیزم 

چ ناراحت کننده 

سعی کن نماز سروقت بخونی دعاهای بدو رو ازت دور میکنه

اون اصل نیست عزیزماصلش باید داخل لوله نقره باشه الان قیمت اصلش با لوله نقره حدودا یک ملیون و نیم هست ...

وای من خیلی اسم این دعارو شنیده بودم  وقتی گفت حرز امتم جواد رو پوست آهو دارم  شش تا خریدم

با  دوتا بازو بند کلی پولش شد

ای کاش میدونستم

از کجا تهیه کنم اصلشو حالا