2777
2789
عنوان

ای وی اف توروخدا بیاین

74 بازدید | 6 پست

بچه ها من میخام از تخمک اهدایی استفاده کنم خودم اوضاع تخمدانام افتضاحه… اهدا کنندم میخاد عمل بشه هفته بعد خودم ی شهر دیگه م و کلی استرس دارم بخاطر شرایط کاریم نمیتونم برم تهران 

میخام شهریور برم تهران برای انتقال..چقد طول میکشه جنین تشکیل بشه؟ هزینه فریز جنین چقدره؟ توروخدا جواب بدین 

اگه شهریور با همسرم برم تهران چقد طول میکشه از زمان اهدای اسپرمش جنین تشکیل یشه؟ چقد طول میکشه بعد انتقال ک بدونم واقعا حامله شدم یا ن؟ هزینه فریز جنین چنده حدودی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیشه زمان تعیین کرد عزیز 

مثلا طرف کیست نداشته باشه 

دارو زدن تخمک باشه نباشه 

اگه اینا نباشه همون ماه میگیرن بعد ۳ روز جنینات میگن چندتا هست 

بعد یکی دوماه هم انتقال میدن اونم شاید بگیره شاید نگیره 

کلا پروسه ایی یکی یکی دوماه نتیجه میبینه یکی ۵ سال هم هست نتیجه ندیده 

انشالله که شما زود نتیجه ببینی

اصلا نمیشه زمان تعیین کرد عزیز مثلا طرف کیست نداشته باشه دارو زدن تخمک باشه نباشه اگه اینا نباشه هم ...

تازه تخمک گرفتن جنین بشه نشه میان از فریزر درارن درآن یانه فکرتون درگیر نکن بسپر به خدا