2777
2789

سلام

من روز ۴ انتقال هستم. سه تا جنین انتقال دادن دوتا گرید A و یه دونه AB 

تفاوت بین گرید جنین ها رو کسی میدونه چیه

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم کسانی که تلقیح مصنوعی میکنن از این طریق تعیین جنسیت هم میشه کرد ؟ یعنی مثلا تلقیح مصنوعی برای جنسیت پسر ؟  یا تلقیح مصنوعی برای دوقلو داشتن ؟ کسی هزینه اش. و عوارضش رو میدونه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید با عرض پوزش از استارتر عزیز

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم کسانی که تلقیح مصنوعی میکنن از این طریق تعیین جنسیت هم میشه کرد ؟ ی ...

برای تعیین جنسیت میشه اما دو قلو احتمال داره

گرید آ بهتره و کیفیت بالاتری داره و امکان مثبت شدن بیشتره. ولی همه چی دست خداست. بی خیال باش و بسپار ...

ممنون خانم گل. میخواستم بدونم تفاوتش با گرید B در چی هست

توی یک زمان مشخص باید تقسیم سلولی به حد مشخصی باشه و تعداد سلولها بالا بره که بهش میگن گرید aیا کیفیت عالی. اما اگه تعداد سلولها هنوز اونقدر نشده باشه و کندتر پیش رفته باشه گریدش میاد پایین . اما اعتباری نیست بگی این جنین کیفیتش پایینه بعدها چطور رشد میکنه. ممکنه گاهی اون کیفیت پایینتره بهترم بشه

ابن سینا

دوست منم ماه پیش ابن سینا انجام داد، دوتا انتقال داد، مثبت شد، هفته پیش هم دکتر قلبشو دید تو پنج هفته  

قسمت خودت بشه ان شاءالله

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...