2777
2789

بادقت بخونید بگید کار من درسته یا نه؟

من برادرشوهرم ۲۸ سالشه و تو این مدت هیج مشکلی نداشتیم و باهم هیچوقت بحث نکردیم اما ادم مودی هست و حزب باده وقتی ببینه یه بحث کوچک بین منو پدرمادرشه بی دلیل میره تو قیافه.

وقتی پای من شکست و منو عمل کردن رفت مسافرت و حتی زنگ نزد حالمو بپرسه

حتی وقتی استوری گذاشتم که توش عکس پای شکسته ام با گچ بود. همه فک و فامیل حتی فامیلای دور واکنش نشون دادن و این هیچی نگفت،بعد دوماه که منو دید با این میدونست میرم فیزیو تراپی نپرسید بهتری چطوری.

گلایه هم که کردم به پدرمادرش گفتن مثل خودش رفتار کن .یعنی همینقدر احمقانه جواب دادن.منم به شوهرم گفتم عقدی اون پامو نمیزارم چون میدونم خیلی رو این چیزا حساسن که مثلا عروسشون نیومده و فلان.چرا وقتی تو روزای سخت حالمو نپرسید و بی دلیل بی محلی کرد من تو مراسمات مهمش شرکت کنم ؟ شما بودید چیکار میکردید

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاده روی در این حد لجبازی 

خدای نکرده سوتفاهم پیش میاد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من اصلا برام مهم نیست 

سال تا سالم حالی نمیپرسن فامیل شوهر 

مادرشوهر زنگ بزنه بخواد دعوت کنه کاری داشته باش بگه حالتون چطوره وگرنه هیچ وقت کسی نمیپرسه حالت چطوره 

منم نه برام مهمه نه کاری دارم منم مثل خودشونم 

خودمم اذیت نمیکنم 

مگه مک محتاج زنگ این و اونم؟😐 اونم کیایی برادر شوهر

چرا یه جوری رفتار میکنی انگار شوهرت

شوهرت زنگ نمیزد باید ناراحت میشدی😐😐😐

چقد  الکی حساسی

بعد تازه شکایتش هم کردی؟؟؟ زن چه اعصابی داری برای دعوا

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

عقد یکم زیاده رویه 

ببین اون بی شعوره 

شما که نیستی 

اگر عقد نری، جاریت و دشمن خودت میکنی

کل فک و فامیل هم نسبت بهت بد میشن یا حرف میزنن بهت 

خانواده شوهرت هم زشت میکنی 

برو ولی محل نزار

برو بع عروس تبریک بگو 

ولی به برادرشوهرت محل نزار

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
وا....مادرپدرش احمقانه ج ندادنتو احمقانه رفتار کردی!

اینم بگم وقتی اون رفت مو کاشت و جنبه زیبایی داشت من صبح روز بعد رفتم عیادتش و اون به زن داداشش در این حد بی محلی کرد و مطمئنم اگه پای خودش شکسته بود من اینکارو میکردم پدرمادرش منو تو خونه راه نمیدادن.چرا اینطوری قضاوت میکنی؟

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟