2777
2789
عنوان

پنجاه میلیون پولو تر زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 39 پست

عب نداره،برای رشدت بوده

ولی یه پیشنهاد بدم

ازین به بعد خواستی هر کاری رو تست کنی یه مدت بدون اینکه هزینه خاصی کنی انجامش بده آموزشاشو از یوتیوب و ... ببین...بعد ببین ارتباط می گیری یانه

من خودم خیلی اینجوری هزینه های الکی گرفتم

الان چیزی بخوام یاد بگیرم در حد یه جلسه حضوری و یا آموزش مجازی رایگان تست می کنم خودمو...دوست داشتم میرم جلو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا امید نشو ادامه بده دیدم کسایی رو که اول یه کاری خوب نبودن بعد کم کم یاد گرفتن و حرفه ای شدن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

اتفاقا الان هست که باید بمونی و جا نزنی. الان تازه رسیده به مرحله دُم. همون که میگن گاو رو پوست کندیم رسیدیم به دُم. این دُمِ سخته، برای همین ناامید شدی. 

شما لااقل به دم رسیدی، خیلی از ماها هنوز شروع نکردیم 🥴🥴🥴🥴🥴

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

سلام عزیزم توی تاپیک هاتون خوندم کارتون طراحی سایت هست.اگه دوست داشتید میتونیم باهم کار کنیم همسر من طراح سایت وردپرسی هستن و بصورت حرفه ای بلدن.اگه شما برای ما مشتری بیارید میتونیم بصورت پورسانتی باهم کار کنیم

حالا من برعکس شما هستم ، برای چیزی هزینه کنم پدر طرف رو در میارن تا همه ی نکات رو یاد بگیرم اصلا به اینکه استعداد ندارم و... فکر نمی کنم فقط میگن باید یاد بگیرم چون هزینه کردم   اسی زود از الان بگی استعداد نداری یا نمی تونی حداقل برای هر کاری باید دو سال وقت بزازی تا تجربه کسی کنی بعدش بگی می تونی یا نه

یه لاین آرایشی بود وای چقدر مدل مجانی زدم واقعا بی عرضه‌ام

عزیرم کار تو حیطه های ارایشی به نسبت ساده تره اگه درکنارش کمی تلاش کنی قطعا موفق میشی

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

عب نداره،برای رشدت بودهولی یه پیشنهاد بدمازین به بعد خواستی هر کاری رو تست کنی یه مدت بدون اینکه هزی ...

اوایل خیلی دوست داشتم ولی وقتی تنها مجبور شدم انجامش بدم همش خرابکاری کردم همین باعث شد باز کلاس برم برای رفع اشکال ولی باز ایراد داشتم و حس کردم استعدادشو ندارم انقدر خرابکاری کردم و درجا زدم دلسرد شدم

اوایل خیلی دوست داشتم ولی وقتی تنها مجبور شدم انجامش بدم همش خرابکاری کردم همین باعث شد باز کلاس برم ...

اگه از جهت خرابکاری کردن میگی،خیلی عادیه

لاین آرایشی نیاز به تمرین زیاد داره

علاقه اتو دنبال کن

چه لاین آرایشی هست اگه دوست داری بگو

چه مدتیه کلاس میری؟یعنی مثلا یه سال گذشته و چیزی یاد نگرفتی؟

نه از دوسال پیش شروع کردم البته وقفه زیاد افتاد بخاطر مدرسه بچه‌هام ولی مدام مدل میزدم و میدیدم اشکال دارم و مدام پول کلاس میدادم برای رفع اشکال ولی بازم ادامه دادم الان به نقطه ای رسیدم که حس میکنم دیگه توان اینو ندارم باز تو همین نقطه بمونم