رفتم یه کلاسی که فکر میکردم خیلی دوست دارم بیشتر درآمدزاییشم مد نظرم بود بماند که چقدرم اومدمو رفتم و تلاش کردم الان فهمیدم اصلا توش استعداد ندارم و همین باعث شده از اون کارم دلسرد شدم.خیلی حس بدی به خودم پیدا کردم هم شرمنده خودمم هم شرمنده شوهرم که اونم کمکم کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم توی تاپیک هاتون خوندم کارتون طراحی سایت هست.اگه دوست داشتید میتونیم باهم کار کنیم همسر من ...
عزیزم من اینکارو به صورت دورکاری انجام میدادم بخاطر بچههام ولی متاسفانه بخاطر مشکل چشمام دکتر گفت نباید خیلی به لپ تاپ و گوشی نگاه کنم برای همین دنبال یه حرفه دیگه رفتم
عزیزم من اینکارو به صورت دورکاری انجام میدادم بخاطر بچههام ولی متاسفانه بخاطر مشکل چشمام دکتر گفت ...
انشالله خدا بهتون سلامتی بده.ما برای کارمون فقط به یه بازاریاب نیاز داریم یعنی شما لازم نیست هیچ پشت سیستم و گوشی بشینید فقط باید برید جاهای مختلف مشتری بگیرید هرجا که احساس کنید مشتری میخوان.پورسانت هم پنجاه پنجاه.کدوم شهرید ؟
اصلا ازین جورشغل ها خوشم نمیاد.وقتی شما استعدادت توی علم کامپوتر هست راه های پولدار شدن ازش هم زیاده ...
اتفاقا طراحی سایت مرتبط با مدرک دانشگاهیمه ولی متاسفانه دکتر ممنوع کرده برام من متاسفانه حساسیت شدید به نور دارم و کار کردن با لپ تاپ و گوشی باعث خشکی شدید چشمام میشه