2777
2789

من 26 سالمه 

ببینید پدر و مادر من پنج ساله جدا شدن 

پارسال مامانم بهم گفت من ماشین زیر پای بابت رو توقیف میکنم میدم به تو حالا که اون برات ماشین نمیخره

من پیش پدرم زندگی میکنم با اینکه بابام خیلی خسیسه و دوست داشتم اینجوری ضربه بخوره ولی گفتم نه مامان دردسرش برای منه مغز منو میخوره ولی مامانم در نهایت کار خودش رو کرد 

ماشین چندماه تو پارکینگ بود و گذاشته بودنش برای مزایده مامانم دیگه چیزی نگفت که میدمش به تو منم از خیرش گذشته بودم فقط غر غر های بابامو می‌شنیدم که مامان فلانت ماشین منو گرفت 

تا اینکه چند ماه بعد مامانم بهم زنگ زد که پایین یه 206 مدل پایین داره میخواد بفروشه میخوای طلاهات رو بفروشی برش داری ؟؟؟

منم چند بار گفتم مامان مطمئنی این ماشین بابا نیست ؟میکفت آره ماشین بابات که داغون بود ببین این چقدر تمیز و مرتبه خیلی سالمه و فلان خلاصه با هزار تا ترفند طلاهای منو گرفت و ماشین رو دادن بهم 

از روزی که ماشین رو برداشتم خداشاهده یه روز هم زیر پای من سالم نبود 

همش تعمیرگاه در عرض چهار ماه بالای ده تومن خرج این قراضه کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا با کلی ضرر فروختم تونستم دوباره یکم طلا بخرم ولی کمتر ازطلایی که قبلاً داشتم .الان به تازگی فهمیدم این همون ماشین بابام بوده که مامانم قرار بود رایگان بهم بده

خواهش میکنم کامل بخون من خیلی مامانمو دوست داشتم عاشقش بودم فرشته زندگیم بود الان دارم نابود میشم هن ...

خب مگه تو سند اسم مالک و اینها رو ننوشته بود ؟ یا پدرتون ندیدن ماشینو ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹