2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بدش میاد از من

766 بازدید | 40 پست

کلا تا حالا نشده کسی از من خوشش بیاد میرم درمانگاه شدم سوژه خنده انگار من هیچ زیبایی ندارم هرچی آرایش میکنم بدتر میشم ابرو اخمو دندان نامرتب اندام متفاوت از بقیه بینیمم عمل کردم بدتر شد🥲 انگار زیبایی به من نیومده آلبوم بیماری ام خیلی جلو شوهرم مسخره شدم یا نگاه‌های بد میکنن یا بلند بلند می‌خندن شوهرمم حالش بد میشه شدم مایه ننگش، بهم میگه عنچوچک و میمون 

هیچوقت نگفته دوسم داره هیچوقت نگفته لااقل برای دلخوشی که بگه قشنگم یا حتی اسممو صدا نمیکنه هیچ کار من به چشمش نمیاد حالم از خدای خودم بهم میخوره که کاری با من کرده که همه خود خدا رو دارن مسخره میکنن نه منو،، حتی متخصص مغز و اعصاب داشت منو جلو شوهرم مسخره می‌کرد و با منشیش بهم میخندیدن دکتر گوارش علنن به شوهرم گفت این چه زنی گرفتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا وقتی بچم یکسالش بود بهش میگفت به این نگو مامان بگو یارو

چقد بی شعوره😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

عزیزم شاید تو اینطور فکر میکنی 

شاید بقیه به تو نمیخندن و تو همچیو به خودت میگیری 

من الان یه ادم خیلی زشت هم ببینم باز برام هیچ جنبه خنده ای نداره یا ندیدم کسی بخنده یا مسخره کنه حس میکنم شما به خودت تلقین میکنی و فکر میکنی که مخاطبشون تویی الکی حساس شدی. 

آرایش زیاد هم نکن به خودت برس روتین پوستی داشته باش لباسایی که بهت میان بپوش رنگ لباساتو ست کن از بادی اسلپس و عطرهای ملایم و خوشبو استفاده کن همچی چهره نیست فقط اعتماد بنفس داشته باشی هرچی بیشتر حس بدی به خودت بدی بقیه هم این حس بد رو از تو دریافت میکنن تا تو خودتو دوس نداشته باشی و برای خودت ارزش و احترام قائل نباشی دیگران هم نیستند.