2777
2789

سلام دیروز تا حالا بچمو از شیر گرفتم شیر توی سینم جمع شده و خیلی درد میکنه بنظرتون وقتی ظهرا میخوابه با شبا ک خوابه توی خواب بهش بدم شیر مشکلی نداره یا کلا قط کنم بهش ندم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو زیر دوش آب خنک بگیر سینه  ات بعد بدوش بریز بره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

ما بعد سه روز تو خواب شیر بهش میدیم و به اصطلاح قدیمیامون میگیم شیرم حلالت باد

و دیگه نه دردی داریم نه اذیتیم

بعد چند وقتم خشک میشه

تو شهر ما همه همینن خودمم دوتا بچه مو همینجوری از شیر گرفتم تضمینیه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

یعنی تا دوسه روز تو خواب بهش بدم بعد قط کنم؟؟؟

نه این سه روز یه قطره هم نده 

شب سوم تو خواب سینه تو بذار دهنش خالیش کنه

دیگه فرداش اصلا دردی نداره و کم کم خشک میشه

درد الانتو میفهمم خیلی سخته ولی تحمل کن تا شب سوم

ممنون عزیزم خیلی حس بدیه خیلی ناراحتم ولی واقعا اذیت میشدم دیگه

دیگه مادر شدن همینه سختیاشم شیرینن

تموم میشه عزیزم خدا حفطش کنه واست انشالله عاقبت بخیریشو ببینین

اره سینه هام پر شیره میگم نکنه بفهمه ؟؟یعنی تو خواب بخوره عیب نداره بعد کم کم اینم قط کنم

اره امروز بده بهش ...ولی فردا نده،پ چهارشنبه برای آخرین بار بده ،اینجوری تولید شیر هم ب تدریج قطع میشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...