2777
2789

احساس میکنم دارم دیوونه میشم

همش عصبیم

داد میزنم سر بچه ام سر همسرم 

چند روز پیش اینقدر عصبی شدم که قلبم میخواست بایسته

حالا بعد عصبانیت 

میگم چرا خودمو اینقدر اذیت میکنم

اصلا مساله مهمی نبوده

اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم

توروخدا قرصی دارویی برام معرفی کنید اگه تا حالا استفاده کردید

سرترالین شبی یک چهارم از پمجاه میلی گرم ترجیحا اسنترا

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر جان یه سوال بی ربط ب تاپیکت میشه بپرسم؟

راجعبه وام ۳۰۰ بانک ملی

چند وقته پرس و جو میکنم راجعبه بانکای مختلف

نمیدونم کدوم بهتر وام میده

شما چقدر سپرده گذاشتین؟ چند ماه موند که ۳۰۰ وام دادن؟ خیلی ممنونت میشم راهنماییم کنی عزیزم

من ب ا ارامش اعصابم و خاب شبم الپرازولام نیم میخوردم 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

استارتر جان یه سوال بی ربط ب تاپیکت میشه بپرسم؟راجعبه وام ۳۰۰ بانک ملیچند وقته پرس و جو میکنم راجعبه ...

عزیزم تقریبا ۳ماه باید بمونه ۶۰۰ داشته باشی

۳۰۰ میده بانک ملی ۴درصد

ولی ما بعد فهمیدیم مهر ایران از بانک ملی بهتره

همون پول شاید کمتر ۳۰۰میده

و زودتر

خیلی برای من تاثیر داشته. خیلی کمتر عصبانی میشم. حساسیت هام و گیر دادنم کمتر شده

چه خوب

میشه اسم قرصاتو بگی؟

دکتر نگفت که  قرصا وابستگی نمیاره؟

من از این میترسم تا آخر عمر قرص بخورم

چه خوبمیشه اسم قرصاتو بگی؟دکتر نگفت که قرصا وابستگی نمیاره؟من از این میترسم تا آخر عمر قرص بخورم

عزیرم اسم قرص ها رو با عرض معذرت نمیتونم بگم میترسم خدای نکرده برای شما خوب نباشه. قرص های اعصاب و روان باید با احتیاط خورده بشه.ولی دکترم خانم دکتر زینب عرفان نیا شیرازن.  مشاوره تلفنی هم داره.  اگر خواستی شماره تلفنش رو بهت بدم حتما یه وقت تلفنی بگیر باهاش 

چه خوبمیشه اسم قرصاتو بگی؟دکتر نگفت که قرصا وابستگی نمیاره؟من از این میترسم تا آخر عمر قرص بخورم

من اصلا اینقد حالم بد بود که تنها راهم خوردن قرص بود البته دکتر گفتن چند جلسه مشاوره هم برم. ولی نه وقت دارم نه پول اضافی.  الان با قرص حالم خیلی خوبه . وابستگی هم حقیقتا نپرسیدم.  حالم خوب بشه بقیه اشم حل میشه