2777
2789
عنوان

گفت دیگه این رابطه رو نمیخوام لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا بیاد ببینمش این اینطوریه که دوستت دارم ولی کات کنیم و خدافظ حتی حاضر نشد دیگه پیام بده بهم

این اینجوری میگه که اگه تو توی دلت بگی دوسم داره و صبر کنم براش… بعد هر موقع برگشت بتونه دوباره تورو راضی کنه،وقتی انقدر بی رحمانه میگه کات پس مشخصه نمیترسه تورو از دست بده، توام محکم باش و بهش نشون بده که منتظرش نمیمونی

والا برا من نزدیک چهل سالشه همچنان بچه است،بعضی وقتا پختگی به سن ربط نداره

اونم هست بله یه درصد قابل توجهی 

در کل منظورم این بود زیر سی مثل پسر ۱۷ سالن بچن 

سی رو که رد میکنن بعد حوصله ناز کشیدن ندارن 

یا ناراحت میشی میگن باشه ناراحت باش 

کلا یه لول دیگه میرن 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

مگه من این رابطه رو نمیخوامتورو که میخواماینجوریه که دوستت دارم ولی کات خدافظ

خب مگه نمیگه رابطتون رو نمیخواد ولی دوستت داره خب کات کنید از نو رابطه. و شروع کنید ولی جدی که خانواده درجریان باشه و آشنا بشین واسه ازدواج

خب مگه نمیگه رابطتون رو نمیخواد ولی دوستت داره خب کات کنید از نو رابطه. و شروع کنید ولی جدی که خانوا ...

همین الانشم خانواده ها میدونن 

-این کاربری واگذار شده به من..ترانه ام🫂🤍

اونم هست بله یه درصد قابل توجهی در کل منظورم این بود زیر سی مثل پسر ۱۷ سالن بچن سی رو که رد میکنن بع ...

اره کلا حوصله ندارن بعد از سی،انگار آدم خودش باید خودشو دلداری بده