2777
2789
عنوان

گفت دیگه این رابطه رو نمیخوام لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 52 پست

بگو اول تکلیفتو با خودت مشخص کن بعد بیا حرف بزنیم

ادمایی ک فقط میخوان برن تو رابطه و هیچ درک و بلوغی ازش ندارن واقعا بیشعور و خودخواهن

بلاکش کن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تورو دوست دارمولی نمیخوامم ادامه بدیم کات

این با دست پس میزنه با پا پیش میکشه..خب یا میخواد یا نه!!؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بخور بره بابا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ینی چی تورو میخام اما این رابطه رو نمیخام؟

جدیدا پسرا پرنسس شدن 

آدم حرفای ترامپ رو هضم میکنه اینارو نه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

قدرت حل مسئله رو نداره خسته شده سرد شده و تو کاری نمیتونی کنی جز اینکه بذاریش ب حال خودش و اگ پیام د ...

واااا

اون کشش داد

و هرچی دلش خواست گفت 

کلا همیشه باید منو مقصر بکنه

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

دوستت دارم ولی نمیخوام ادامه بدیم کات منظورش اینه

کاری نکن بذار عصبانیتش بخوابه بعد از یکی دو روز قرار بذار حضوری توی آرامش حرف بزن، اصلاااا فاز التماس و دوس داشتن برندار، منطقی صحبت کن

ببین این ک گفته دوستت دارم اما این رابطه رو نمیخام ینی یا نمیخاد ناراحتت کنه ک نپری بهش بگی بازیم دادی فلان

یا اینکه دیگه انقدرررر بهش فشار اومده باشه و خسته شده باشه و ب مرحله ی اخر رسیده باشه ک این حرفو زده باشه