2777
2789

چقدر بی ادب و کم فهم و شعورر

واقعا این حرف فقد از یه بچه برمیاد

ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید منظورش گوجه سبز بوده

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

😐😐سال ۲۰۲۵ مردم هنوز درگیر رنگ پوست هستن و تو چیزی ک خودشون دخالتی نداشتن بابتش مسخره میکنن همو جا ...

جالب هم اینجاست که اصلا چیز زشتی نیست این رنگ پوست 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)