2777
2789
عنوان

چه راهکاری واسه بوی زهم مرغ دارین 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخش که واشد بزارش تو اب نمک تا صبح موقع پختشم از پیاز و سیر و فلفل دلمه و یکمی ابغوره استفاده کنمنی ...

ممنونم

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

منم همین مشکلو داشتم خیلی راها رفتم ک نتیجه گرفتم

۱.مرغ فروشیت و برند مرغ رو عوض کن

۲.حتما ۱ساعت و نیم آبپز کن مرغو با ادویه فراوون. بعد سرخ کن.

بو داد بیا یقه منو بگیر

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
اول مرغ رو بجوشان هورمون ش بره بعد پیاز و پودر سیر و دارچین بزن حتما آب جوش بریز آبش کم باشه با شعله ...

چقدر آب کافیه واسه پخت نهاییش؟ چند لیوان؟

منم حساس شدم رو مرغ بعد دیدی همشون رگ دارن بعد پخت قبلنا رگ نداشتن😅

وای آره لعنت بهش واقعا موندم چیکارش کنم 🤦🏻‍♀️

شماکه از شب گذاشتی تو آب تازه بوی زحم زده بیرون باید اون آب روبریزی بره.

من حتما مرغ رو کمی جوش میدم  آبش رومیریزم  دور.اونوقت کلی خونابه و مواد هورمونی میزنه بیرون .بعد میپزم بوی بدمرغ میره خوشرنگ میشه.البته نباید زیادبپزی که چربی مرغ بره

شماکه از شب گذاشتی تو آب تازه بوی زحم زده بیرون باید اون آب روبریزی بره.من حتما مرغ رو کمی جوش میدم ...

یعنی از قبل تو مواد نذارم؟

بار اول بدون ادویه جوشش بدم؟

چقدر بپزه؟

ماباید بدونیم چطور بوی بدمرغ رو از بین ببریم.وبتونیم یه مرغ آبپز بدون بو داشته باشیم .

اینکه یکی ادویه یا سبزی جات خاصی استفاده میکنه یا مرغ وپیاز رو تفت میده این سلیقه ایست.من خودم اصلا برا آب مرغ دوست ندارم مرغ تفت بخوره چون دیگه بنظرم آب مرغ اون مزه ی پختنی رو نداره.سلیقه ی من اینه مرغ کم آب با زردچوبه زیاد وکمی فلفل قرمز وسیاه ونمک بپزه بعد مرغ روجدا سرخ کنم.

فک میکنم بهترین گزینه این باشه که مرغ تو آب نمک ازشب بمونه وآبش رو دور بریزیم یا جوش بخوره وآبش رو دور بریزیم.دیگه هرکی هر طور دوس داشت درست کنه.

ببخشید طولانی شد