2777
2789
عنوان

چه راهکاری واسه بوی زهم مرغ دارین 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 47 پست

سرخش نکنی بو میده هرکاری کنی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من یبار رون گرفتم خیلی بو میداد بردم پس دادم مرغ بگیر

آره از همون اولش بو می‌داد الان تو فریز هم بوده هر کاریش می‌کنم باز یکم بو میده

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا

جنس مرغت ثمین باشه

یه کوچولو چوب دارچین بنداز اخرش بردار بنداز دور

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
گذاشتم با آب نمک یخش باز بشه قبل اینکه بذارم تو مواد

یخش که واشد بزارش تو اب نمک تا صبح 

موقع پختشم از پیاز و سیر و فلفل دلمه و یکمی ابغوره استفاده کن

منی ک خیلی حساسم اینجوری اصلا بو نمیده

ما که فقژ سینه میخوریم ولی من میذارم تو اب جوش یه ربع با یدونه پیاز وچند تا برگ بو و یه مقدار دارچین میپزه بعد میشورمش قشنگ بعد سرخش میکنم 

پیاز داغ و اینا کردم مرغ هارو میذارم نیم ساعت به اوردن هم پودر تخم گشنیز میزنم بهش بوش رو هم خوب میکنه هم بوی زهم اب رو هم ازبین میبره

کلا از نظرم مرغا بد شدن دیگه مزه قبل رو ندارن منم روش حساسم ولی آب نمک خیلی خوبه شب تاصبح بزار توش

یخشو گذاشتم با آب نمک باز شه 🤦🏻‍♀️

خیلی حساس شدم روش یذره بو بده اوق میزنم

موقع پختنش بذار با فلفل دلمه ای بپزه یا برگ بو از عطاری بخر موثع پختن بذار باهاش بپزه.آخرش فلفل دلمه ای ویرگ بو بیانداز بیرون.موقع سرخ کردن هم ادویه کاری بهش اضافه کن به سس مرغ

چقدر مثل شوهر منی هر جور درست کنم آخرم میگه مزه میده برعکس من همرو خوشمزه میدونم

دست خودم نیست کلا از مرغ بخاطر همین بیزارم