2777
2789

سلام به همگی.

دیروز مرغم رو گذاشتم تو پیاز و سیر و آبلیمو و ادویه جات تا صبح، صبح با همون مواد یه رب پختم بعد سرخش کردم بعد با پیاز و ادویه تقتش دادم و سسو ریختم روش.

مزش خیلی خوب میشه ولی خودم حس می‌کنم ته تهش یذره بوی زهم میده دیگه کاری نیست سرش نیاورده باشم 🤦🏻‍♀️

اینبار رون مرغو جدا گرفته بودیم و از همون اول بوش بیشتر بود یعنی بخاطر خود گوشته؟

همسرم می‌خوره میگه بو نمیده حساس شدی مگه میشه مرغ مزه مرغ نده ولی خودم ته ته ته مزش یکم حسش میکنم 😭

شما راهکاری دارین؟ چه مرغی بگیریم بهتره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میجوشونم دو دیقه بعد سرخ میکنم با پیاز و ادویه ها زعفرونم میزنم

چقدر میذارین بپزه؟ 

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

اینجوری من درست میکنم اصلا بو نمیده:

زردچوبه پودرسیر(نداشتی هم ایراد نداره) نمک و فلفل سیاه با یکی دوتا پیاز بزرگ میزنم بهش میذارم یکی دوساعت مزه دار بشه

بعد توی ماهیتابه سرخ میکنم

بعد میذارم بپزه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵