2777
2789

یه چند روزه تو حرفاش به شوخی و خنده یه حرفایی میزنه که بار تحقیر داره برام، میدونم از نظر شما هم ممکنه چیز خاصی نباشه اما من حتی در این حد هم بهش بی احترامی نمیکنم بخوام کوچیکش کنم،

راجع به  یه موضوعی گفتم باید یه مدت بچه های خوبی باشیم تا درست بشه

بهم گفت: 

👨🏻‍💼من که خوبم ، تو باید خوب شی😂

خیلی پررویی امیر😄

👨🏻‍💼کاری از دستم برمیاد😂

اصلا باهات نباید حرف زد انگار
من برم بخوابم
شب بخیر😌👋🏻

👨🏻‍💼خدا به همرات✋

امیر من از این کنایه زدن هات حتی به شوخی خوشم نمیاد عزیزم
لطفا با من اینجوری صحبت نکن دیگه 

👨🏻‍💼کدوم؟

مثلا «من خوبم تو باید خوب شی»
«خجالت نکش تو هم بزرگ میشی»
این لحن صحبتت که دیروز هم تو حرفات بود هر چند از نظر تو شوخیه اما برای منی که در این حد هم نمیتونم به تویی که برام محترمی بگم، پذیرفته نیست. احساس میکنم باعث میشه  ازت فاصله بگیرم و من اینو دوست ندارم 

👨🏻‍💼باشد

حالا قبلش اشت قربون صدقه ام میرفت میگفت دلم برات تنگ شده ها! بعد لحن حرف زدنش با خانومش این مدلیه 

حرفتو درست زدی. باید حتما بهش میگفتی که شوخی‌های تحقیرآمیز خوشایند نیست. بعضی وقتا آدم باید لحنشو تو روابط کنترل کنه، حتی اگه شوخی باشه. اینجوری باعث میشه یه سری مرزها حفظ بشه و فاصله نندازه. اگر لحنش به همین شکل بود، باید بیشتر روش کار کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر شوخی کرده

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

اگ مشکلی پشتش نبوده پس تحقیر به حساب نمیاد شوخی نبوده الکی بزرگش نکن

به هر حال وقتی از همین حرف هم خوشم نمیاد باید بهش میگفتم که تکرار نکنه ، وگرنه بیشتر اذیت میشدم و ازش فاصله میگرفتم 

حق داری که هر چیزی که اذیتت میکنه رو بیان کنی ولی اگه نظر منو بخای توی رابطه زن و شوهری اینجور چیزا طبیعیه اون هم. قطعا منظوری نداره صرفا داره شوخی میکنه اجازه بده باهات راحت باشه آما گه اذیت میشی واقعا کار درستی کردی که باهاش صحبت کردی

حق داری که هر چیزی که اذیتت میکنه رو بیان کنی ولی اگه نظر منو بخای توی رابطه زن و شوهری اینجور چیزا ...

ببین دیروز یه چیزی گفت من به روی خودم نیوردم ولی وقتی تکرارش کرد دیگه نمیتونم سکوت کنم دارن اذیت میشم