2777
2789
روانشناسی🥲تو چی؟

دقیقا منم ولی ترازم کمه نمیشه کلا میگم هرچی شد فقط پشت نمونم باز🥺

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

روانشناسی🥲تو چی؟

من دوس دارم برم روانشناسی چون همین الانم مث روانشناسام مشاوره میدم 😂میتونم درد طرفو با جون و دل حس کنم 

ولی خونوادم نمیذاره میگن ن فقط رشته های پزشکی پرستاری اتاق عمل

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم و دوستام درست برا تیر نخوندم شاید باورت نشه تازه شروع کردم دارم تورق میکنم

منم دقیقا

شروع کردم از چند روز پیش از دهم تا دوازدهم بخونم

امروز تازه تقریبا یازدهم تموم 

من دوازدهم خیلی گیر دارم

به نظرت این روزای آخر تورق بیخیال بشم برم کنکور اردیبهشت و چند تا دیگه رو بزنم زمان دار و تحلیل کنم

شما انسانی؟

پشت موندن خیلیییی صبر و عُرضه(املاش درسته؟😂) می خواد. من ندارم متاسفانه

منم واقعا هی 

تیر رو خوندی؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

من دوس دارم برم روانشناسی چون همین الانم مث روانشناسام مشاوره میدم 😂میتونم درد طرفو با جون و دل حس ...

چ بد

پسر فامیلمون به حرف مامانش گوش کرد واسه پرستاری و پزشکی. الان هم خودش پشیمونه هم مامانش

خراسان شمالی🤍

منم دقیقاشروع کردم از چند روز پیش از دهم تا دوازدهم بخونمامروز تازه تقریبا یازدهم تموم من دوازدهم خی ...

من تجربی ام 

من زیستو دارم همایش میبینم و تورق میکنم و تستای سال قبلو میزنم شیمی هم همینطور ریاضی فیزیک دارم فقط تست سال‌های قبلو میزنم میدونم میرسم اگه بخونم 

زمینو موندم چ کنم میخوام ی فیلم ببینم بعد متنو بخونم 

امسال هیچی زمین نخوندم ۲۰ درصد زدم اگه بخونم متنو بنظرم میتونم تا ۵۰ هم بزنم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
منم تراز کل ام ۷۰۰۰ به نظرت جی میارم؟

نمیدونم گل 

ولی متوسطه خوبه

از جنگ به این ور شل کردم. یکی نیست بگه آخه مگه تو زیر موشک بودی؟؟؟😐😐

منم خیلی کم خوندم اصلا حس میکنم هیچی بارم نیس هی