2777
2789
عنوان

بزرگترین دغدغه زندگی شما

1568 بازدید | 197 پست

شاید مسائل مختلفی باشه که ذهن شما رو درگیر کرده اما بزرگترین دغدغه زندگی شما چیه؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
ازدواج
2
20%
بهتر شدن زندگی مشترک
0
0%
ایجاد کسب و کار
4
40%
مستقل شدن
4
40%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بزرگترین دغدغه ذهن شما در حال حاضر حفظ و بقای رابطه است که میشه همون بهتر کردن زندگی زناشویی

بنظرتون دغدغه ای کمی هستش

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
جدی؟چطوری تونستی کنار بیای؟بچه داری؟

اره خیلی ب سختی با وحشتناک ترین حالت ممکن اون زمان یه پسر ۳ ماه داشتم نمیتونستم ازش دل بکنم الان پسرم ۶ سالشه

اره خیلی ب سختی با وحشتناک ترین حالت ممکن اون زمان یه پسر ۳ ماه داشتم نمیتونستم ازش دل بکنم الان پسر ...

واقعا خیلی سخته و نمیشه تحمل کرد...اینکه کسی که با امید و آرزو باهاش ازدواج کردی بره و.....الان اوضاع روحیت چطوره؟

واقعا خیلی سخته و نمیشه تحمل کرد...اینکه کسی که با امید و آرزو باهاش ازدواج کردی بره و.....الان اوضا ...

خیلی سخت تر از اونی ک فکر شو بکنی یک سال بیشتر رفتن آمدن تا جواب خواستگاری رو گرفتن خیلی دوسم داشت واقعا محبت میکردی عاشقم بود ولی رفت سراغ عشق اولش ک دخترخاله اش بود الان خیلی حالم بده هر روز ب جدایی فکر میکنم با گذشت ۶ سال دیگ دلم دل نشد

خیلی سخت تر از اونی ک فکر شو بکنی یک سال بیشتر رفتن آمدن تا جواب خواستگاری رو گرفتن خیلی دوسم داشت و ...

هنوزم با دخترخاله اش هست یا نه جدا شده....تو این مدت سعی کرده که از دلت در بیاره و عذرخواهی کنه؟البته اگر دوست داری در موردش صحبت کن و اگر اذیتت میکنه به هیچ وجه نمیخوام اذیت بشی

هنوزم با دخترخاله اش هست یا نه جدا شده....تو این مدت سعی کرده که از دلت در بیاره و عذرخواهی کنه؟البت ...

نه خداروشکر یه دور کوتاهی باهم بودن رابطه جنسی ام نداشته خداروشکر آره هزار خواسته از دلم در بیاره و بشدت پشیمون خیلی ام هوامو داره ولی چ فایده 

نه خداروشکر یه دور کوتاهی باهم بودن رابطه جنسی ام نداشته خداروشکر آره هزار خواسته از دلم در بیاره و ...

هر چند که من نبودم که بدونم اون روزا چطوری برات سری شده و نمیتونم نظر بدم اما خوب اگر اینطوری که میگی خیلی خوبه...توام ببخشش و دلتو صاف کن دیگه عزیزم...خودتم میگی رابطه اونطوری هم نبوده

هر چند که من نبودم که بدونم اون روزا چطوری برات سری شده و نمیتونم نظر بدم اما خوب اگر اینطوری که میگ ...

خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد بقدری ک سکته کردم 

خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد بقدری ک سکته کردم

آخ اخ واقعا خیلی ناراحت کننده است...اما عزیزدلم تو باید الان زندگیت رو حفظ کنی...به خودت برسی و حسابی هم شاد باشی...اون تجربه  رو از سر گذروندی و شوهرت هم که به پات افتاد