2777
2789
عنوان

بزرگترین دغدغه زندگی شما

1568 بازدید | 197 پست

شاید مسائل مختلفی باشه که ذهن شما رو درگیر کرده اما بزرگترین دغدغه زندگی شما چیه؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
ازدواج
2
20%
بهتر شدن زندگی مشترک
0
0%
ایجاد کسب و کار
4
40%
مستقل شدن
4
40%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بزرگترین دغدغه ذهن شما در حال حاضر حفظ و بقای رابطه است که میشه همون بهتر کردن زندگی زناشویی

بنظرتون دغدغه ای کمی هستش

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
جدی؟چطوری تونستی کنار بیای؟بچه داری؟

اره خیلی ب سختی با وحشتناک ترین حالت ممکن اون زمان یه پسر ۳ ماه داشتم نمیتونستم ازش دل بکنم الان پسرم ۶ سالشه

اره خیلی ب سختی با وحشتناک ترین حالت ممکن اون زمان یه پسر ۳ ماه داشتم نمیتونستم ازش دل بکنم الان پسر ...

واقعا خیلی سخته و نمیشه تحمل کرد...اینکه کسی که با امید و آرزو باهاش ازدواج کردی بره و.....الان اوضاع روحیت چطوره؟

واقعا خیلی سخته و نمیشه تحمل کرد...اینکه کسی که با امید و آرزو باهاش ازدواج کردی بره و.....الان اوضا ...

خیلی سخت تر از اونی ک فکر شو بکنی یک سال بیشتر رفتن آمدن تا جواب خواستگاری رو گرفتن خیلی دوسم داشت واقعا محبت میکردی عاشقم بود ولی رفت سراغ عشق اولش ک دخترخاله اش بود الان خیلی حالم بده هر روز ب جدایی فکر میکنم با گذشت ۶ سال دیگ دلم دل نشد

خیلی سخت تر از اونی ک فکر شو بکنی یک سال بیشتر رفتن آمدن تا جواب خواستگاری رو گرفتن خیلی دوسم داشت و ...

هنوزم با دخترخاله اش هست یا نه جدا شده....تو این مدت سعی کرده که از دلت در بیاره و عذرخواهی کنه؟البته اگر دوست داری در موردش صحبت کن و اگر اذیتت میکنه به هیچ وجه نمیخوام اذیت بشی

هنوزم با دخترخاله اش هست یا نه جدا شده....تو این مدت سعی کرده که از دلت در بیاره و عذرخواهی کنه؟البت ...

نه خداروشکر یه دور کوتاهی باهم بودن رابطه جنسی ام نداشته خداروشکر آره هزار خواسته از دلم در بیاره و بشدت پشیمون خیلی ام هوامو داره ولی چ فایده 

نه خداروشکر یه دور کوتاهی باهم بودن رابطه جنسی ام نداشته خداروشکر آره هزار خواسته از دلم در بیاره و ...

هر چند که من نبودم که بدونم اون روزا چطوری برات سری شده و نمیتونم نظر بدم اما خوب اگر اینطوری که میگی خیلی خوبه...توام ببخشش و دلتو صاف کن دیگه عزیزم...خودتم میگی رابطه اونطوری هم نبوده

هر چند که من نبودم که بدونم اون روزا چطوری برات سری شده و نمیتونم نظر بدم اما خوب اگر اینطوری که میگ ...

خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد بقدری ک سکته کردم 

خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد بقدری ک سکته کردم

آخ اخ واقعا خیلی ناراحت کننده است...اما عزیزدلم تو باید الان زندگیت رو حفظ کنی...به خودت برسی و حسابی هم شاد باشی...اون تجربه  رو از سر گذروندی و شوهرت هم که به پات افتاد