2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مامانم داشت قبلا نمیدونم دعا گرفت یا چیکار کرد

رفتم جایی سر کتاب گرفتم برای بارداری و متوجه شدم الان باردارم

اون آقا بهم گفت اگر فرزند نشود یا نماند برای هم زاده و باید دعای همزاد داشته باشی نمیدونم حالا چیکار کنم

عزیزدلم بچه ات مشکلی نداره 

احتمال میدم پسر باشع 

تا ۴۰ روز اسم مذهبی صداش کن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

عزیزدلم بچه ات مشکلی نداره احتمال میدم پسر باشع تا ۴۰ روز اسم مذهبی صداش کن

دستت در نکنه خدا خیرت بده هر چی میخوای بهت بده

چند روزه خونریزی دارم دنیام تیره و تاره نکنه از دستش بدم

دستت در نکنه خدا خیرت بده هر چی میخوای بهت بدهچند روزه خونریزی دارم دنیام تیره و تاره نکنه از دستش ب ...

نگران نباش

لطف کن برو دکتر

و مورد دوم هیچ جا تاکید می‌کنم هیچ جا دعا نگیر 

هر نوع دعایی

سنگینی داره برات گلم 

من به نفعمه الان بهت بگم بیا بنویسم ولی از این فضا مسموم دور شو

سوره یوسف بخون به سیب و بخور 

همین 

تا جایی که میتونی 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نگران نباشلطف کن برو دکترو مورد دوم هیچ جا تاکید می‌کنم هیچ جا دعا نگیر هر نوع دعاییسنگینی داره برات ...

دکتر رفتم شیاف و قرص داد مصرف کنم تا تشکیل قلب ک برم سونو 

راستی کربلا بودم قبل عید نذر کردم بهم بچه داد اسمشو بذارم امیر علی

دکتر رفتم شیاف و قرص داد مصرف کنم تا تشکیل قلب ک برم سونو راستی کربلا بودم قبل عید نذر کردم بهم بچه ...

بیخیال دعا و فا ل شو خواهرم 

سنگینی میندازه

استرس برات سمه 

کارایی که گفتم انجام بده امیدت به خدا باشه

بیخیال دعا و فا ل شو خواهرم سنگینی میندازهاسترس برات سمه کارایی که گفتم انجام بده امیدت به خدا باشه

سلام دنا جان خوبی میدونم وقتت پره و بیکار نیستی 

دیشب خیلی پیامتو خوندم 

دناجان گفتی موکل داری این بچه برای من میمونه😔؟

من یکی از دست دادم و قبل این بارداری با این شرایط حال روحیمو باختم 

سلام دنا جان خوبی میدونم وقتت پره و بیکار نیستی دیشب خیلی پیامتو خوندم دناجان گفتی موکل داری این بچه ...

گلم 

میگم بیخیال این چیزا شو

با هر استرس که داری احتمال موندن بچه ات میاد پایین ببین کی گفتم