2777
2789
ینی چی خودشو دوس داره؟

میخواد بمونی کنارش، تا این کارهاش فاش نشه، اقوام متوجه نشن، 

من بعد از غلط کردناش و نامه نگاری هم که توش گفته بود غلط کرده ببخش، و بخشیدم و فرصت دادم دیدم شدم یه مرده متحرک

چون چندوقت بعد گندش دراومد و ناچار طلاق کرفتم اما یه زن داغوون، ضعیف

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اری

آها 

خب عزیزم ببین خیانت قابل بخشش نیست 

خودتو گول نزن 

متاسفم اینا رو میگم بابت اینکه یه نوزاد داری خیلی ناراحتم اما حتی اگر در ظاهر ببخشی از ذهنت بیرون نمیره

خیلی سفت و سخت بگو نمیبخشمت

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک شروع کردم خرج کردن برا خودم و بچه ها و خودشم خرید میکنم خالم میگه باید انقد به خودت برسی و خرج ...

نمی‌دونم نتیجه داشته باشه یا نه

اما لیاقت مردا همینه

زنی که خرج نداره ارج نداره

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
ی ماشینهرهن خونه تمام

همون ماشینو بگو باید به نام من بزنی.. الان کوتاه بیای مجوز دادی یرای خیانت های پیشرفته تر و دیگه راه خیانتم حرفه ای تر یاد میگیره 

تو بد شانس با بچه دو ماهه  شب و صبح داری به بچه این شیر میدی از جونت و ارامشت مایع میزاری بعد اقا میره پی هرزگی 

قبول نکرد به خودت سختی بده. بچه رو بزار بمونه پیشش  و برو خونه مادرت تا بفهمه یه من ماست چقدر کره داره 

یاد گرفتن زنم حامله س بهم نمیرسه. زنم زاییده بهم نمیرسه 🤬🤬🤬

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

استارتر میگه حوصله کارای طلاق رو ندارم طولش میدن پشتوانه ندارم پول و شغل ندارم خب اینکه حوصله هیچیو ...

عزیرم پیگبر روانشناس شدی یا خود به خود درمان شدی؟ من هشت ماه پیش خیانت رو فهمیدم چندسال که تماس بوده

هنوزم حالم خوب نیس دعوا دارم با شوهرم همش

اونم میگه تعهد دادم پشیمونم جلو خانواده ها از پدرم کتک خوردم چسبیدم به زندگیم تمومش کن

ولی من دلم شکسته فکر کن سالها از ازدواجت بگذره بفهمی هر روز باهم حرف میزدن یواشکی

کاربرای مجرد لطفاااااا این تاپیک ها پست نذارین 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

تو باید الان ببخشید چوب تو. ک نش کنی افتادی به پاش 😬

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من دیدم شوهرم پرو شده هی بهم میگه فکر کردی چی هستی کی هستی فلان من شروع کردم مث خانومای دیگ به خودم برسم لباس تکراری نپوشن بچه هام لباس تکراری نپوشن و...

که چی که آقا پولش رو هم جمع بشه بگه این عنی نبود برم سراغ بعدی ؟ الآنم حقیقت دلم نمیاد خرج کنم ولی چی میشه کرد وقتی لیاقت نداره که من مراعات زندگی رو بکنم احترام نمیذاره منم دنبال خرج کردنم اینم خالم بیدارم کرد چون خودش تو زندگیش سختی زیاد دیده و شکست خوردست....

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
نمی‌دونم نتیجه داشته باشه یا نهاما لیاقت مردا همینهزنی که خرج نداره ارج نداره

دقیقاً دقیقاً چیزی که اخر نوشتم و بخون هرکس و لیاقتش که مردها اکثراً لیاقت خوبی و خانومی و گذشت رو ندارن هرچی هارتر و خرج کن تر انگار بهتر دوست دارن احمق ها

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
دقیقاً دقیقاً چیزی که اخر نوشتم و بخون هرکس و لیاقتش که مردها اکثراً لیاقت خوبی و خانومی و گذشت رو ن ...

دقیقا 

موارد زیادی دور خودم دیدم هر چی ولخرج تر عزیزتر

اسی میدونم داغونی حوصله نصحیت نداری ولی یه چیزو خواهرانه میگم چون تو شرایط بدتر از توعم اگه پول پشتوانه نداری اگه شغل نداری دخترت کوچیکه فعلا فکر طلاق نباش یه چیزی ازش بگیر بخشش بمون قوی شو یه پولی جمع کن یه شغلی یادبگیر این جور مردا دوباره تکرار می‌کنند 

من دیدم شوهرم پرو شده هی بهم میگه فکر کردی چی هستی کی هستی فلان من شروع کردم مث خانومای دیگ به خودم ...

خالت خوب کرد👍

عزیرم پیگبر روانشناس شدی یا خود به خود درمان شدی؟ من هشت ماه پیش خیانت رو فهمیدم چندسال که تماس بوده ...

مشاوره رفتم خوب بود ولی عالی نبود 

اومدم دوسال خوردم خوابیدم گریه کردم بعد دیدم دخترم داره ضربه میبینه سرپا شدم الآنم درسته شوهرم شلوغ نمیکنه ولی بازم باهاش سرسنگینم بگو بخندمو دارم ولی جدی بودنمم هست

شما خیانت شوهرتون در چ حد بود و چطور فهمیدید

هر چیزی که فکرش رو بکنید، اول از یه عکس، بعد ویس

و شروع به غلط کردن، همیشه چک میکردم،زیر  صندلی ماشین، صندوق عقب تا ببینم گوشی دیگه داره یا نه

دیر جواب دادن گوشی 

تا شد عروسی گرفتیم تازه عروس بودم، رفتارش خیلی تغییر کرده بود، یهو منو از خونه مامانم نبرد خونه، خواستم برم دیدم کلید و طلاهامو که همیشه میترسیدم دزد بزنه همراهم بود دیدم نیستن

خانوادم متوجه شدن، وسیلهام نیست، جلو خودم تو محل کار با ادمی بود که هردو با افتخار جلوم راه میرفتن

به خانوادش گفتم و دیگه گفت نمیخوامش و به برای اون به همین راحتی و من با جوون کندن تونستم از این مرحله از زندگی بگذرم، رفتم جهیزیه بیارم، بهم نداد و اون خانونی که گفتم جلو من با شوهرم راه میرفت تو محل کار درو باز کرد و خیلی کلاس گذاشت این شوهرمه، ولی فقژ جندماه گذشته بود، و ماهنوز جدا نشده بودیم

تو پروسه جدایی بودم گفتن بهم که هم اعتیاد داره و دزدی میکنه

یه مهندس، که میتونست خوشبخت باشه کنار من

اصلا دیگه برام مهم نبود کجاست چیکار میکنه

تا اینکه چندسال قبل از پیج متریش بهم درخواست داد تو اینستا، اونحا دیدم چند بچه داره

باور میکنی ادمی که براش میمردم دیگه برام مهم نبود با دین عکس خانوادگیشم اصلا حسی بهم دست نداد نه تنفر، نه دوست داشتن هیچی

اون موقع مهندس بود،هفته قبل اقوامم بیمارستان بستری بودن برادرم و داییم و خواهرم تو روزهای متفاوت دیدن بخش خدماتی اون بیمارستان کار میکنه و با دیدن فامیلا فرار کرده

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍