2777
2789
ازدواج دوممباردار بودم فهمیدمنه ندارم هیچ

وای خدا بگردم برات خواهر چی بگم اخه..

الان رفتارش چطوره. با بچتون چطوریه.. پشیمونه؟

حداقل اگ خانوادت پشتت باشن بلکه بتونی جداشی.. 

پولی پس اندازی چیزی نداری؟؟

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری دقیقا

مشاور راضیش کنه به درد هم نمیخورید

یا نمی‌دونم شاید اختلال روانی داشته باشه دست خودش نباشه خیانت کنه اینجوری تو‌ اگه قبول کنی و بنشینی دوباره خدایی نکرده می‌بینی خیانت کرد دوباره و دوباره 

طلاق گرفتن همچین راحت نیستا تازه اگه بخوای مهریه بگیری

اره ی دختر ۲ماههمیگ در حد چت بوده و ۳بار رفته دنبالش

هوووفف. چیزی داره به نامت کنه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خط ایرانسل :ایرانسل منهمراه اول:همراه من

منظورت چت اسمسه؟

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
شمارو دوست نداره، خودشو دوست دارهلطفا فرصت نده، دل نگرانی بابت اینکه الان کجاست؟، یعنی تمرار کرده یا ...

ینی چی خودشو دوس داره؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

والا من نمی‌دونم درست یا غلط میگم آنقدر خرج کنید که شوهرتون فیلش یاد هندوستان نکنه نمی‌دونم والا

موافقم

که اگر چیزی هم شد حداقل خیالت راحت باشه برا خودت کم نزاشتی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
هیچ مردی به همین راحتی طلاق نامیده فقط از طریق مهریه تحت فشار باشه

خب مگر کس دیگرو دوس نداره؟طلاق ک راحت میشه هم زن هم مرد 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

والا من نمی‌دونم درست یا غلط میگم آنقدر خرج کنید که شوهرتون فیلش یاد هندوستان نکنه نمی‌دونم والا

حرفتو قبول دارم. وقتی زن چیزی نخواد. نخوره نپوشه. دل بسوزونه؛ مرد هوایی میشه که 💩💩خاصیه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

موافقمکه اگر چیزی هم شد حداقل خیالت راحت باشه برا خودت کم نزاشتی

من ک شروع کردم خرج کردن برا خودم و بچه ها و خودشم خرید میکنم 

خالم میگه باید انقد به خودت برسی و خرج کنی که حیفیش بیاد بگه کلی خرجش کردم از دستش ندم میبینم راست میگه 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
ما که نمی‌دونم جریان چیه طرف وقتی طلاق نمیده مشاور میتونه با صحبت کردن یه کاری کنه راضی بشه الان فکر ...

استارتر میگه حوصله کارای طلاق رو ندارم طولش میدن پشتوانه ندارم پول و شغل ندارم خب اینکه حوصله هیچیو نداره چجوری میخواد تنهایی بچرو بزرگ کنه اونم تو این جامعه ی مرد سالار 

از رو حرصش داره یه چیزی میگه بقیه هم اتیشش رو تند میکنن من خودم خیانت چتی دیدم دوسال طول کشید تا افسردگیم درمان بشه ولی حداقل بچم زیر دست خودم بزرگ شد نه نامادری شوهرمم عاقل شد چون ترسوندمش