2777
2789

یادم نمیاد اما قضیه برمیگرده به ۱۴ سالگیم.

تازه یه ساله کاربری زدم.

دوماهه فعالیت می کنم و نظر میدم🙃

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تف به آن روز که با اینجا آشنا شدم 

یک چی سرچ کردم آخرش آورد نی نی سایت 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یازده سالگی اونموقع رمان میخوندم تو اینترنت تازه تبلت گرفته بودم یهویی سرچ کردم رمان یا داشتان زندگی نمیدونم یلدم نیست

یه تاپیک نی نی سایت اومد داستان زندگیه یه خانومی بود که متخصص زنان و زایمان بود فکر کنم سال ۹۴ یا ۹۳

یادم نمیاد اما قضیه برمیگرده به ۱۴ سالگیم.تازه یه ساله کاربری زدم.دوماهه فعالیت می کنم و نظر میدم🙃

منم 12 13 سالگیم فکر کنم یه چیزی سرچ کردم این سایت اومد بالا

همینطوری کاربری رو ثبت کردم

الانم 6 ساله اینجام

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

دوازده سالگی تو گوگل آخر سرچ دیدم 

تا هفده سالگی همینجور خاموش می‌خوندم 

دیگه الان تو هیجده سالم فعالیت و تاپیک میزنم 🤧😂

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙