یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یکبار خوردم زمین زانوم خون مرده شد تو مشهد الان سه ماهه
هرچی به مامانم میگم میگه سالم بودی دکتر باید برم ولی خانواده ام اهمیت نمیدن عمم اونروز به مامانم میگه میخوایم به بهانه بگرده واقعا خیلی بدم خبلی درد میکنه
کلسیم بدنت کمه.من از ۱۵سالگی این مشکلو داشتم 🤕🤕🤕 بری دکتر قرص ماهی میده و قرص کلسیم و چند تایی حرکت زانو یادت میده که حتما اون ورزش ها رو انجام بده. اضافه وزن داری بیار پایین. وقتی به پهلو میخوابی یه بالشت بزار بین زانوهات و وقتی به پشت میخوابی بزار زیر زانوت.. پله ها رو یکی یکی برو بالا. مسیر صاف پیاده روی کن. دویدن ممنوع. روزی حداقل ۱٠دیقه زانوهاتو بزار جلوی تابش مستقیم افتاب. از پشت توری و شیشه اصلاا قبول نیست. دوچرخه سواری و کارهایی که بیشترین فشار به زانوهات میاره انجام نده. ۴زانو و دو زانو ممنوع. حتما رو مبل بشین و وقت غذا از میز نهار خوری. دستشویی فرنگی حدالامکان استفاده کن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!