2777
2789
عنوان

برای افزایش معنویت چیکار میکنید

107 بازدید | 23 پست

خانوما چند روزیه واقعا دلم معنویت میخواد😐

دلم برای خدا تنگ شده، یه جمع معنوی میخوام

حرم رفتم ولی اون حسِ ارضا نمیشه.

میدونین چی میگم؟ دلم میخواد یه کار معنوی کنم‌...

از طرفی حال هم ندارم.

بیایین پیشنهاداتونو در این مورد بدین که اینجور مواقع چیکار میکنید؟

🛑🛑اگر اعتقاد ندارید، نیازی به بازگو کردنش نیست، این تاپیک فقط مخصوص کسایی هست که در این مورد نظری دارند، در غیراین صورت نیاز به مشارکت شما نیست🌹

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صوت های مربوط به شناخت خدا و ارتباط با خدا گوش کن، کتاب های این مدلی بخون

فکرخوبیه

اگه کتابی میشناسی معرفی کن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

من وقتای انتظارمو دعای فرج میخونم خیلی ساده س ولی بیخود معطل نشدم مثلا وقتی منتظرم اب کتری غل بخوره خاموشش کنم دعا میخونم یا منتظرم مایع دستشویی رو دستم یه بیس ثانیه بمونه بعد بشورم یا هر انتظار کوتاه اینچنینی  از کسی هم یاد نگرفتم به ذهن خودم رسیده و حس خوبی داره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چند صفحه قران بخون بصورت روتین هر روز

سست میشم و بعضی روزا یادم میره، بعد اعتمادبنفسم میاد پایین که چرا نمیتونم پایبند برنامه هام باشم

۱.قرآن خوندن به خصوص تفسیر نور آقای قرائتی

میتونی ویدیو های تفسیر نور از آیات رو گوش بدی فوق العاده هست 

۲.نماز خوندن 

۳.نگاه کردن به آسمان به خصوص آسمان پر ستاره 

۴.خوندن زیارت عاشورا 

۵.گوش دادن مداحی و ویدیو های مذهبی

۶. روضه رفتن

۷.رفتن به جلسه های قرآنی و مداحی و پند و موعظه و حتی جلسه های دعا

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

من وقتای انتظارمو دعای فرج میخونم خیلی ساده س ولی بیخود معطل نشدم مثلا وقتی منتظرم اب کتری غل بخوره ...

چقدر جالب، امتحانش میکنم.

منم اگه یادم نره🥴هرروز چندتا صلوات برای سلامتی مرزبانا میفرستم، اسم ائمه رو بشنوم یه صلوات میفرستم، یا حتی یه بنر فوت ببینم تو کوچه خیابون براش صلوات میفرستم

چقدر جالب، امتحانش میکنم.منم اگه یادم نره🥴هرروز چندتا صلوات برای سلامتی مرزبانا میفرستم، اسم ائمه ر ...

آفرین خیلی خوبه عزیزم از این به بعد متم برای مرزبان ها دعا میکنم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نماز شب فوق العادست

دروغ چرا چند بار خواستم بخونم، تنبلیم شده یا اینکه دیگه حالم باهاش خوب نیست، کلا یکی دو سالیه از کارای این مدلی حس خوب نمیگیرم علتش و نمیدونم

از طرفی بشدت دلمم میخواد 

دعای مشمول بصورت صوتی بزن🥺و با صدای بلند پخش کن

خیلی خیلی خیلی خیلی زیباست. 

در حد توان چیزی رو برای امام زمان انجام بده و کمک حالشون باش

س تا حمد، ایت کرسی، یا بیشتر اگر در توانتون هست مثل ی جز قرآن

صدقه، کمک به فقرا، اینا باعث میشه امام زمان هم برای شما جبران کنن مثلا ایشون هم قرآن بخونن و به شما هدیه بدن اما خب قرآن خوندن ما کجا و ایشون کجا یا یسری از بلاها رو ازتون دور کنن

درکل ایشون اونقدر مهربونن ک چند برابر جبران میکنن 

زیارت عاشورا هم خیلی ارامش بخشه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

۱.قرآن خوندن به خصوص تفسیر نور آقای قرائتیمیتونی ویدیو های تفسیر نور از آیات رو گوش بدی فوق العاده ه ...

روصه گرفتن و خیلی دوست دارم ولی خونه ام کوچیکه