2777
2789

لطفا میشه بگید کدوم بخش آزمایشگاه با مدفوع و ادرار سر و کار داره و کدوم بخش های آزمایشگاه فقط با خون ؟

مثلا بخش بیوشیمی با چی سر و کار داره و بخش هورمون فقط با خون هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیوشیمی برای خون هست، ممکنه ادرار هم برای ازمایشای خاصی تست بیوشیمی داشته باشه ولی مدفوع نه، مدفوع بخش انگل و میکروب هستش. بله عزیزم، در کل شما اگر بخواید استخدام بشید جایی همه ی بخش‌هارو چرخشی باید برید، خیلی کم هستن که فیکس یک بخش خاص بیفتن مثلا نمونه گیری صرفا، یا پذیرش صرفا یا مثلا بانک خون، اغلب هم ارشدهای تک رشته هستن که بخش مشخصی میفتن، مثلا ارشد هماتولوژی معمولا بخش‌های نیچ خون میفته، مثلا بیوشیمی، بانک خون، هماتو، یا کسی که ارشد هورمون داره معمولا فقط هورمون کار میکنه و خیلی هم کم میاد ازمایشگاه چون نمونه رو فریز میکنن

بیوشیمی برای خون هست، ممکنه ادرار هم برای ازمایشای خاصی تست بیوشیمی داشته باشه ولی مدفوع نه، مدفوع ب ...

مرسی از اطلاعات خوبت عزیزم 

کسی که ارشد میکروبیولوژی گرایش میکروب های بیماری زا داره معمولا کدوم بخش آزمایشگاه بیشتر استخدامش میکنن؟

و اینکه افرادی که نمونه گیری و پذیرش هستن با افرادی که تو بخش های فنی هستن مبلغ حقوقشون خیلی متفاوته؟کدوم بیشتره حقوقش؟

عزیزم شرایط شیفت ها چجوریه یعنی روزی چند ساعت کاریه تو ازمایشگاه؟

میتونم بپرسم حقوق ثابت معمولا چقدره؟

بیوشیمی برای خون هست، ممکنه ادرار هم برای ازمایشای خاصی تست بیوشیمی داشته باشه ولی مدفوع نه، مدفوع ب ...

مرررررررسی نمیدونی چقد به یه نفر که این رشته رو خونده احتیاج داشتم ببخشید که سوال زیاد میپرسم کلی انرژی مثبت و دعای خیر برات میکنم

مرسی از اطلاعات خوبت عزیزم کسی که ارشد میکروبیولوژی گرایش میکروب های بیماری زا داره معمولا کدوم بخش ...

خواهش میکنم عزیزم. تفاوت حقوق بین بخش‌های مختلف یا وجود نداره یا کمه، بازم بسته به مدرک و بیمارستان باشه یا مرکز خصوصی و... متفاوته و نمیتونم چیز دقیق و درستی بهتون بگم. حقوق رو هنوز نمیدونم چون استخدامی نیستم، به طرحی‌ها دو سال پیش میانگین ۱۵ میدادن، طبیعتا الان بیشتره اما بازم دولتی بیشتر هست تا مراکز خصوصی (برعکس بقیه ی مشاغل) حقوق خود ازمایشگاهیا بیشتر هست و میکروبیولوژی‌هایی که استخدام میشن با حقوق پایین تری استخدام میشن. و درمورد اینکه با این گرایش کدوم بخش بذارن هم اطلاعی ندارم، ما حتی یه آقایی داشتیم، بیولوژی خونده بود، چرخشی هماتو و بیوشیمی وامیستاد. بستگی به خود مرکز داره

مرررررررسی نمیدونی چقد به یه نفر که این رشته رو خونده احتیاج داشتم ببخشید که سوال زیاد میپرسم کلی ان ...

خواهش میکنم، منم از شما ممنونم، تا قبل از تاپیک شما حس میکردم چقدر از این رشته متنفرم ولی الان حس خوب و مفید بودن نسبت بهش دارم چون زحمتی که میکشیم و مهم بودن کارمون یادم اومد. برکت راهی مسیرت❤️

خواهش میکنم، منم از شما ممنونم، تا قبل از تاپیک شما حس میکردم چقدر از این رشته متنفرم ولی الان حس خو ...

عالی هستید خدا همیشه حافظ و نگه دارتون باشه 

اگه شماها نبودین پزشک چطوری میخواست به مشکله بیمارش پی ببره؟پایه و اساس اکثره درمان ها و خوب شدن و درمان بیمار همین آزمایشگاهه عزیزم 

مرررررررسی 💋💋💋💋💋💋