2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انلاین منظورمه

انلاین هم همونه 

معمولا تو شعبه شهر خودتون میتونی برداری 

چون مال جاهای دیگه اولویت با خودشونه و پرم میشه 

بد دست تو نیست کدوم معلم باشه تایم و اینا همه چی دخیله

انلاین هم همونه معمولا تو شعبه شهر خودتون میتونی برداری چون مال جاهای دیگه اولویت با خودشونه و پرم م ...

خوب تون تایمی که میتونم چند تا دبیر هستن

الان شانسی یکیو بزنم ینی؟

خوب تون تایمی که میتونم چند تا دبیر هستنالان شانسی یکیو بزنم ینی؟

کدوم شهری؟

دیگه اون تایمی که میتونی ببین یکی رو بزن چون وقتی کسی نیست بگه کدوم بهتر بوده 

ولی اگه حضوری میرفتی بهتر بود نمیتونی؟ اونطوری از بقیه بچه ها هم میتونی بپرسی مثلا فلان استاد چطوره

عزیزم کاش استانت رو میگفتی 

چون فکر کنم توی کلاس های آنلاین فقط دبیرهای استان خودت رو میتونی برداری

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

عزیزم کاش استانت رو میگفتی چون فکر کنم توی کلاس های آنلاین فقط دبیرهای استان خودت رو میتونی برداری

عه نمیدونستم فکر کردم از کل کشورن

اخه نوشته ستاد مرکزی

منم مرکزی نیستم منظورش چیه

فقط یکی مرکز استان خودمون بود

عه نمیدونستم فکر کردم از کل کشورناخه نوشته ستاد مرکزیمنم مرکزی نیستم منظورش چیهفقط یکی مرکز استان خو ...

ستاد مرکزی فکر نمیکنم معنیش استان مرکزی باشه 

اما 99 درصد استاد های کانون زبان خوبن‌ خیالت راحت

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام