2777
2789

من نمیتونم از شوهرم پول بگیرم اونم راستش همینطوری پول نمیریزه به حسابم چیزی بخوام خودمو بچه هام میخره نه نمیگه اما پول جداگونه به حسابم نمیریزه مثلا میرم خونه مامانم بخوام برم خرید باید بهش توضیح بدم چی میخوام بخرم که برام بریزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیانه برام پول میریزه از همون هم خریدامو انجام میدم هم پس انداز شخصیمو دارم.رو این مورد ماهیانه تمرکز کن بگو بعد دوتا بچه هنوز باید راجب هر خرجی بهت توضیح بدم؟یه مبلغی مشخص بود بگو هرماه بزنه

من از همسرم تو این ۴ سال تا حالا پولی نگرفتم البته دوباری ازش خواستم که رد کرده دیگه نخواستم پدر خدابیامرزم یه مغازه برام به ارث گذاشت ۲۲ میلیون کرایه میدم از اون برای خودم خرج میکنم مقداریشم پس انداز