2777
2789

خب چی میشه جای بقیه اون بیاد🥲

یعنی به چشم همه میام غیر از اونی که باید

دنیا همیشه چپه بوده😁

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد اون جمله افتادمم ب دهن همه شیریین اومدم جز بز اصلی🥲😂💔

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
تجربه کردم و افتضاحه :)

خیلی

یعنی با ابراز علاقه هرکی من بیشتر حرص میخورم اونو جاشون تصور میکنم خب لامصب یعنی به چشم همه میام غیر از توعه لامصب بیا دیگههه

حالا رفتاراش نشون میده بی میل نیست و اونم حسی داره ولی چه فایده نه مطمئنم نه میاد جلو که بفهمم

انگار ت آب نمکم

خوب اونم دنبال یکی دیگس دیگه. دنیا همینه.

آخه خودش هر موقع منو میبینه مثل عاشقا رفتار میکنه😐

من نمیگم بیاد ولی حداقل طوریم رفتار نکنه که انقدر گیج شم هرجا باشم میاد به بهانه اینکه بهم کمک کنه بارها پیام داده به خواهرم گفته اگه کمک خواست به من بگه نگام میکنه وقتی حواسم نیست باهام احوال پرسی میکنه خیره میشه ت تخم چشام

آخه خودش هر موقع منو میبینه مثل عاشقا رفتار میکنه😐من نمیگم بیاد ولی حداقل طوریم رفتار نکنه که انقدر ...

خوب اگه قصدی داره باید بیاد جلو دیگه اینجوری به درد نمیخوره که تو مخی میشه برات و اذیت میشی

خوب اگه قصدی داره باید بیاد جلو دیگه اینجوری به درد نمیخوره که تو مخی میشه برات و اذیت میشی

همین دیگه منم دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم اونم با رفتارش داره اذیتم میکنه

البته خب ۲۱ سالشه سنشم کمه که بیاد جلو ولی....

نمیدونم چی بگم

اره میگم شاید به این خاطرهفعلا که دارم خودمو گول میزنم کاش بشه بفهمم واقعیت چیه

خوب سنش واقعا کمه ولی به نظرم اگه مورد بهتری سراغ داری وقتتو تلف نکن فرصت خوب اومد اوکی باش چون همیشه کیس خوب نیست