2777
2789
عنوان

بچه ها یچیزی ذهنمو مشغول کرده

95 بازدید | 3 پست

من ۳ سال یه موسسه کلاس رفتم

پارسال ۲ ماه حضوری نرفتم جزوه شو خوندم ولی هزینه شهریه رو میدادم

آخرین ماه ۲ جلسه رو حضوری رفتم ۲ جلسه نرفتم

بعدش چند بار زنگ زدن که شهریه رو بریزم برای ماه آخر جواب ندادم بگم به‌خاطر غیبتم و ۲ ماه شهریه اضافه نریختم. روابط اجتماعیم تو این مورد صفره و فکر می‌کنم میان میخورنم 

الان بنظرتون کار بدی کردم؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منظورم از اون دو ماه حضوری نرفتن کلا نرفتنه، یعنی مجازی هم نرفتم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جواب میدادی

نمیتونم

حتی نمیتونم پیام بنویسم که چرا پرداخت نکردم