2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیابین

46 بازدید | 6 پست

یه سوال داشتم 

یه بنده خدایی دوست پسرش میخواد بیاد خاستگاری

خانواده ی پسر خیلی اپن و باز هستند و برعکس دختر خیلی بسته و خانواده پسر و دختر کاملا دو فرهنگ مختلفن و دو شهر مختلفن

خانواده ی پسر چطوری باید مطرح کنه ک شک نکنن به دوستیشون و از اونور هم خانواده ی دختر قبول کنن برای خاستگاری 

در اطرافیان همچین موردی داشتید ؟

چطوری مطرح کردن ؟

اگه خاله عمه عمو دایی یا کسی داره دختره که باهاش اوکیه و ذهنش بازه(اگه داره) باهاش مطرح کنه بگه من و این اقاعه از طریق یکی از دوستان یکی دو ماهه اشنا شدیم(الکی) و باهم توی رابطه نبودیم صرفا گفتیم قبل خواستگاری باهم اشنا شیم که اگه خوشمون نیومد خانواده ها درگیر نشن، حالا اگه میشه شما به مامان و بابا بگو که از اشناهای خودتن

یا میتونه صریح به مامان باباش بگه ما از طریق یکی از دوستام داشتیم اشنا میشدیم، معمولا پدر و مادره وقتی ببینن پسره جدیه و ادم خوبیه دیگه زیاد سختگیر نیستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=388165939]اگه خاله عمه عمو دایی یا کسی داره دختره که باهاش اوکیه و ذهنش بازه(اگه داره) باهاش مطرح کنه بگه من و ...[/QUOTهمچین شخصی رو اصلا ندارن حتی تو فامیل 

و مادر پدره خیلییی بستن اصلا نمیتونن بپذیرن دخترشون با یکی تو شهر دیگه آشنا شده