2777
2789
عنوان

اینستا درمان آندومتریوز

101 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ی پیج خیلی معروفی توی اینستا هست که اسمش کاظی طب هست ادعا داره آندومتریوز را درمان میکنه و ناباروری هم درمان میشه میخواستم بدونم کسی تا حالا ازش دارو گرفته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من ی ساله دارم دربارش تحقیق میکنم

من که اصلا نشنیدم اسمش رو و هیچ وقتم اعتماد نمیکنم به داروهاشون  کلا طب سنتی اصصصصلا قبول ندارم 

شما تحقیق کردی دیگه پس قابل اعتماد بوده براتون 

پشگل که صد البته نیست مشخصه شما پیجشونو ندیدی

دیدم عزیزم

توی گروه اندومتریوز نی نی سایت هستم

خیلیا دنبالش میکنن

ایشون اگر درمان میتونست بکنه

فک کردی اینهمه کشور خارجی

نمیومدن چاره اش رو ازش بگیرن؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نمیدونم واقعا .

توی گروه هستید شما؟

اگر نیستی

لینکشو توی خصوصی بفرستم

فقط خانوما هستن

اطلاعات و تاپیکا بسیار زیاده

میتونی تحقیق کنی

چون یه بخشیش هست کسایی ک به طب سنتی اعتقاد دارن

ازشون سوال بپرس

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من که ندیدم،ولی چراباطب سنتی میشه درمان کرد،نمونش همین داروی گیاهی هست اسمش شیاف لیابله،کلااگه علاقه داری  حکیم خیراندیش رو دنبال کن ،اکثربیماریهادرمان داره باطب اسلامی سنتی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

داروشیمیایی فقط کنترل می‌کنه بیماری رو،طب اسلامی و سنتی درمان میکنه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
من که ندیدم،ولی چراباطب سنتی میشه درمان کرد،نمونش همین داروی گیاهی هست اسمش شیاف لیابله،کلااگه علاقه ...

بله خیلیا با طب سنتی نتیجه گرفتن.من سوالم در مورد این آقا بود چون حدود ۱۰سال هست که درمانگر طب سنتی هستند و من رفتم از نزدیک باهاشون صحبت کردم با اطمینان گفتند درمان زیاد داشتن