خوشبحال کسایی که همسر همدل و مهربون دارن ،کسایی ک درک میکنن و دنبال خوشحال کردن زنشون هستن، منکه واقعا نمیدونم مرد خوب یعنی چی؟
باهاش پا شدم اومدم جایی زندگی میکنم که دسترسی ب هیچ وسیله نقلیه نداره، اسنپ ب زور گیر میاد، اونم با ترس و لرز باید بشینی، بهم قول داد ماشین میخرم برات، منم دلگرم کرد، بعد گفت ماشین خواهرتو برمیدارم خوبه، حالا ک اونا میخوام بفروشن، میگه از جماعت شما نمیخوام بخرم. کلا پشیمون شدم ماشین نمیخرم، منم گفتم مهم نیست از اولم میدونستم برای من کاری نمیکنی دیگه هم حرفشو نزن... ماشین خواستن مال زنای خوشبخته ک یکی بفکرشونه نه من...
همششش دروغ همششش وعده همششش حرف همششش زیر قول زدن همششش بی خیالی بی مسئولیتی، هر چی فکر میکنم بهش یه نقطه مثبت نداره این ادم ،من چقدر احمق و خر بودم و هستم ،تنها کاری ک میتونم بکنم اینه که دیگه ازش بچه دار نشم با وجودی که علاقه دارم اما یک نفر دیگه رو بیچاره نمیکنم...
نگین بخاطر ماشین اینطوری نگو و فلان، چون فقط این نیست، 12 سال ازدواج هیچ دستاوردی نداشته،جز نفرت و نفرت،،، مثلا ی نمونه بگم پدرم مغازه و سرمایه داد بهمون تو خونه باباش بودیم 8سال بدون اجاره، اما تو این مدت الان حتی 5میلیون هم پس انداز نداریم، هرکی دیگه بود جنم داشت ازین فرصت استفاده میکرد یک خونه یک ماشین خوب یک زندگی خوب تهیه میکرد، نه که حتی نتونست پرایدشو ارتقا بده من پول دادم تونست تیبا بخره، نتونست پول منو پس بده، واقعااا بی عرضست، حتی تا حالا برای بچش یک لباس نخریده، هرچی بوده سیسمونی و من خودم تهیه کردم یا سوغات بوده از سمت خانوادم، در این حد بی عار هست.. اه لعنت ب من با این انتخابم با این زندگیم با این بختم