2777
2789
عنوان

خواب دیدم بابام فوت شده

121 بازدید | 22 پست

تو خواب چقدر جیغ میزدم خدا رو صدا میکردم

اول فک کردم مامانمم فوت شده بعد شوهرم گفت مامانت زدندست بابات خودکشی کزده و خواهرت انقدر غم بابام زجراور بود و انقدر از خوشحالیه اینکه مامانم زندست خوشحال بودم خواهرمو یادم رفته بود

داشتم میمردم تو خواب از غم

بیدار شدم بی اختیار اشک میریختم همش قلبم هنوز داره تند تند میزنه

حس میکنم چون با مامان بابام و خواهرم قهرم این خوابو دیدم الان دوست دارم برم بابامو بغل کنم 😭😭😭 من بدون بابا مامانم میمیرم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب مرگ تعبیرش عمر طولانیه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عمرشون طولانی شده

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ب عنوان کسی ک پدرشو ازدست داده و بااینک دختر بدی نبودم همیشه ی عذاب وجدان دارم حس میکنم اونجوری ک باید نبودم بهت میگم برو اشتی کن حتما باهاشون

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

عزیزم شاید این خواب تلنگر بوده که بری و آشتی کنی اگه خدایی نکرده واقعی بود چیکار میکردی با عذاب وجدانت لطفا برو و آشتی کن حیفه یه فرزند قهر باشه با خانوادش

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

برو باهاشون آشتی کن بنظرم

زنگ میزنه بابام بهم حالمو میپرسه هی میگ چرا نمیای من خودم نمیرم اونجا مامانم خو انگار از تو جوب اورده منو شده ۲ هفته نه رفتم اونجا نه بهم زنگ زده نه حتی زنگ به بچم زده خواهرمم که فتنس خیلییییی طلاق گرفته نشسته تو خونه زراب اینو اونو بزنه ۹۰ درصد مشکللاتم اونه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خواب مرگ تعبیرش عمر طولانیه

ایشالله 🙏💚