خواهشا کساییکه تجربه دارن بیان خواهرانه نظرتونو بهم بگین
من پایه درسی قوی دارم و پارسال بجای کنکوری خوندن از اول سال فقط نهایی خوندم همین شد که نمره های نهاییم خوب شد ولی تراز کنکورم نه
تو سال کنکور خیلی خودمو محدود کردم زبان و ورزش و تفریحمو ول کردم و نشستم تو خونه ولی با گوشی بودم وقتی همه فکر میکردن من دارم درس میخونم سرم تو گوشی بود ، اعتماد بنفس کاذب گرفتم و اهمالکاری کردم اینم بگم تا اخر اسفند مدرسه ام رفتم چون دبیرامون خیلی خوب بودن
از اخر اسفند شروع به خوندن برای کنکور کردم و تو یه ماه و نیم میانگین ۲۰ زدم تراز ۷۰۰۰ گرفتم ولی این تراز با یه نهایی خیلی خوب رشته تاپ نمیاره من چند روزه تصمیم گرفتم پشت بمونم و صدمو بزارم تصمیمم بقدری جدیه که کلا میخوام گوشیو بندازم دور و پیوسته بخونم چون روزیکه تراز کنکورمو دیدم معنی حقارت و شکستو بدجوری فهمیدم دیشب به مامانم گفتم تصمیمم چیه ولی همش با دودلی میگفت مطمئنی که میشه و اینا؟من نمیخوام برم رشته ای که دوستش ندارم چون همیشه حسرت چیزیکه ک میخوام دنبالمه نمیخوام پرستاری بشم که با حسرت به پزشکا و دندونپزشکا نگاه میکنه و وقتی از خودم بپرسم چرا نشد بگم چون اونقدر ضعیف بودم ک نتونستم یه سال پشت بمونم براش
من شرایط امسالو میدونم ، ترمیم کردن ۱۱ و ۱۲ چون همیشه تشریحیم خوب بوده چندان سخت نیست فقط میخوام بدونم جمع کردن ۳ پایه تستی تو یه سال برای ادم پشت کنکوری با توجه به روحیاتش شدنیه یا نه ؟
کسیو دیدین پشت باشه و رشته تاپ بیاره؟(تجربی)
اگه پشت بودین بگین خودتونو اون سال خیلی محدود کردین ؟ چون من یه مدت هیچ تفریحی نداشتم حتی یه ورزش سادمو تعطیل کردم و انگار برام عقده شده الان خیلی دلم تفریح میخواد و هیچی نمیتونم بخونم