2777
2789
عنوان

توروخدا اگه میشه بیاین کمکککک

301 بازدید | 57 پست

خواهشا کساییکه تجربه دارن بیان خواهرانه نظرتونو بهم بگین

من پایه درسی قوی دارم و پارسال بجای کنکوری خوندن از اول سال فقط نهایی خوندم همین شد که نمره های نهاییم خوب شد ولی تراز کنکورم نه 

تو سال کنکور خیلی خودمو محدود کردم زبان و ورزش و تفریحمو ول کردم و نشستم تو خونه ولی با گوشی بودم وقتی همه فکر میکردن من دارم درس میخونم سرم تو گوشی بود ، اعتماد بنفس کاذب گرفتم و اهمالکاری کردم اینم بگم تا اخر اسفند مدرسه ام رفتم چون دبیرامون خیلی خوب بودن 

از اخر اسفند شروع به خوندن برای کنکور کردم و تو یه ماه و نیم میانگین ۲۰ زدم تراز ۷۰۰۰ گرفتم ولی این تراز با یه نهایی خیلی خوب رشته تاپ نمیاره من چند روزه تصمیم گرفتم پشت بمونم و صدمو بزارم تصمیمم بقدری جدیه که کلا میخوام گوشیو بندازم دور و پیوسته بخونم چون روزیکه تراز کنکورمو دیدم معنی حقارت و شکستو بدجوری فهمیدم دیشب به مامانم گفتم تصمیمم چیه ولی همش با دودلی میگفت مطمئنی که میشه و اینا؟من نمیخوام برم رشته ای که دوستش ندارم چون همیشه حسرت چیزیکه ک میخوام دنبالمه نمیخوام پرستاری بشم که با حسرت به پزشکا و دندونپزشکا نگاه میکنه و وقتی از خودم بپرسم چرا نشد بگم چون اونقدر ضعیف بودم ک نتونستم یه سال پشت بمونم براش

من شرایط امسالو میدونم ، ترمیم کردن ۱۱ و ۱۲ چون همیشه تشریحیم خوب بوده چندان سخت نیست فقط میخوام بدونم جمع کردن ۳ پایه تستی تو یه سال برای ادم پشت کنکوری با توجه به روحیاتش شدنیه یا نه ؟

کسیو دیدین پشت باشه و رشته تاپ بیاره؟(تجربی)

اگه پشت بودین بگین خودتونو اون سال خیلی محدود کردین ؟ چون من یه مدت هیچ تفریحی نداشتم حتی یه ورزش سادمو تعطیل کردم و انگار برام عقده شده الان خیلی دلم تفریح میخواد و هیچی نمیتونم بخونم 

ببخشید زیاده من اول میخوام از تصمیمم مطمئن شم بعد مامانمو متقاعد کنم منو ببره پیش روانشناس چون امسال خیلی داغون شدم پول مشاورم دادم ولی هیچکاری نکرد هیچکاری!فقط هرشب میگفت موفق باشی!! امسال میخوام با برنامه خودم پیش برم 

چ حوصله ایی داری به نظرم امسال هرچی آوردی برو

انگیزت برا سال بعد خیلی خیلی کم میشه حالا تو این راه بماند که چقد قراره حرف بشنویو...

منم خودم کنکوریم البته پشت نیستم امسال۱۲تمرگزمو گذاشتم هم رو نهایی هم کنکور و این شد که هردو رو تقریبا خراب کردم و واقعا اذیت شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید زیاده من اول میخوام از تصمیمم مطمئن شم بعد مامانمو متقاعد کنم منو ببره پیش روانشناس چون امسال ...

دقیقا منم ۵۵تومن پول مشاور دادم الان حتی زنگم نمیزنه۳ماهه به‌شمار زنگ میزنم جواب نمیده

چ حوصله ایی داری به نظرم امسال هرچی آوردی بروانگیزت برا سال بعد خیلی خیلی کم میشه حالا تو این راه بم ...

من خیلی فکر کردم از صفر قرار نیست شروع کنم قراره بیشتر رو تمرکز و اینام کار کنم و جا نزنم 

یه رشته ای برم که بهش علاقه ای ندارم هیچ اینده ای برام نداره ولی یه سال جنگیدن ارزشش تا یه عمر میمونه

زده شدی از درس منم همینطوری بودیم یازدهم تابستونش ترکوندم اینقد بیرون و گشت و گذار بودم بعد تایم مدرسه دیگه اصلا برام مهم نبود برم نرم میرفتم جایی هم کتابام باهام بود میرفتم تو یه اتاق در س میخوندم و این شد که معدلم شد۱۹

ولی به نظرم پشت کنکور وای نسا اگه تونستی برو آزاد رشته ایی که میخوای ولی پشت نه

زده شدی از درس منم همینطوری بودیم یازدهم تابستونش ترکوندم اینقد بیرون و گشت و گذار بودم بعد تایم مدر ...

پول ازادو ندارم حقیقتش 

از لحاظ نهایی خیالم راحته فقط جمع کردن کنکور برام چالش بزرگیه میگم وقتی تو یه ماه و نیم تونستم به ۷۰۰۰ برسم حتما تو یه سال میتونم بیشترش کنم 

من خیلی فکر کردم از صفر قرار نیست شروع کنم قراره بیشتر رو تمرکز و اینام کار کنم و جا نزنم یه رشته ای ...

درست میگی هااا

ولی به نظرم امسالو ببین چی قبول میشی اونو برو در کنارش درس بخون من پسر داییم ببین تیزهوشان بود نخبه ایی بود براالمپیک ریاضی خارج کشور میخواستن ببرنش 

پزشکی تبریز آورد گفت نمیخوام فقط دندون تهران میمونم پشت کنکور خیلی اذیت شد طفلی کنکور ک داد پیراپزشکی آورد و الانم دیگه میگه حوصله درس ندارم مخم نمیکشه

دقیقا منم ۵۵تومن پول مشاور دادم الان حتی زنگم نمیزنه۳ماهه به‌شمار زنگ میزنم جواب نمیده

چطور اینقدر پول دادی مگه چیکار میخواست بکنه من ۱۲ تومان دادم دارم می‌سوزم و نمونه بخوره از گلوشون بره پایین اون اموزشگاه

چطور اینقدر پول دادی مگه چیکار میخواست بکنه من ۱۲ تومان دادم دارم می‌سوزم و نمونه بخوره از گلوشون بر ...

دیگه کاریه که با اجبار خودم کردم الانم جیکم نمیتونه در بیاد

چون فامیل نزدیکن نمیتونم چیزی بگم ولی کنکور که تموم بشه فوش کشش میکنم