2777
2789
عنوان

شماهم استرس دارید برای آینده

131 بازدید | 16 پست

من همش استرس دارم و ناامیدم حس میکنم در آینده زندگیمون خیلی خیلی سخت میشه بچه هام تو شرایط خوب بزرگ نمیشن ناامنی هست  گرونی هست بیکاری وبیماری و....نمیدونم چرا اینجوری شدم🥺🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم از لحاظ مالی یه شرایطی ایجاد کنم که در اینده به مشکل برنخوره...عقیده ام اینه خودم کمتر استفاده کنم تا بچم در اینده بیشتر استفاده کنه...البته کم که میگم در حد معموله

من خودم به شدت استرس آینده ام رو دارم استرس تحصیل کار 😢

چکارکنیم؟منم میخواستم برا ارشد بخونم ولی گفتم شاید شرایط بدشد 

چکارکنیم؟منم میخواستم برا ارشد بخونم ولی گفتم شاید شرایط بدشد

رشته تون چیه ؟؟؟

درس نخونی چیکار کنی؟؟

مثلا کار کنید؟؟ 

من همش دوست دارم پیشرفت  کنم 

اما نمیدونم از کجا شروع کنم 

همم که همه چی شده پول 😢

🌸🌸🌸🌸

رشته تون چیه ؟؟؟درس نخونی چیکار کنی؟؟مثلا کار کنید؟؟ من همش دوست دارم پیشرفت کنم اما نمیدونم از کجا ...

من مهندسی خاک خوندم و دوتا بچه 8و3ساله دارم پیش خودم گفتم خب دانشگاه رفتن باداشتن دوبچه سخته و دلسرد میشم

ماشالا ب شما از چه لحاظ؟ اصلاحال ندارم درس بخونم😅

چون که من هم حال دارم هم تنبلیم نمیشه درس بخونم 

اما ذهن ندارم 😔 ذهنم کنده ساعت ها برای درس وقت میذارم از خوش گذرونی و ... میزنم درس میخونم اما همچنان تو مخم نمیره 

خوش به حالتون که مغزتون خوبه 

🌸🌸🌸🌸

چون که من هم حال دارم هم تنبلیم نمیشه درس بخونم اما ذهن ندارم 😔 ذهنم کنده ساعت ها برای درس وقت میذا ...

منم تمرکز ندارم بچهام مدام جیغ داد ازطرفی مشکلات دیگه...انشالا موفق باشی گلم