2777
2789

سلام

بچم پنج ماهشه یک ماهی میشه تقریبا وقتی خوابش‌میگیره خدود دوساعت فقط جیغ میکشه تا بیهوش‌بشع نظری تجربه ای اگ دارید ممنون میشم بهم بگین

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازش کردی روی پا تکونش دادی 

به چیزی عادت نکرده قبل خواب

پستونک

نی نی خواب گهواره کریر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

رفلاکس داره گلم دارو بده

دارو میدم بهش ولی آروم نمیشه بعضی شبا دیگه مجبوری استامینوفن میدم ک خوابش ببره

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
وای یادم افتاد به ۱۰ سال پیشم🤒

چیکار میکردی تا چن وقت اینطوری بود؟🫠

دلش درد میکنه شاید بعضی بچها کلا بدقلقلن یکم بی حوصله میشن گریه میکنن بزرگتر هم بشن فقط نق میزنن

وااای🥴این خییلی بد قلقه من دیگه نمیکشم بخدااا

نازش کردی روی پا تکونش دادی به چیزی عادت نکرده قبل خوابپستونکنی نی خواب گهواره کریر

همممه ی اینارو امتحان میکنم ک عادت کنه فقط یچیزی آرومش‌کنه ولی هیییچ باید ایقد گریه کنه تا جون براش نمونه بیهوش‌بشه🫤

چیکار میکردی تا چن وقت اینطوری بود؟🫠

از اول که دنیا اومد تا ۴۰ شب اصلااااااااا نخوابید تا اینکه یکی بهم گفت بزارش تو گهواره قدیمی ها گذاشتمش یه میم ساعتی تو اونم گریه کرد بعدش بیهوش شد تا ۱سال و نیم فقط تو اون میخوابید اون نبود همون آش و همون کاسه تو اون اینقد راحت میخوابید

از اول که دنیا اومد تا ۴۰ شب اصلااااااااا نخوابید تا اینکه یکی بهم گفت بزارش تو گهواره قدیمی ها گذاش ...

کاش اینم ب یچیزی عادت کنه  بخدا راضیم فقط بخوابه🥲

همممه ی اینارو امتحان میکنم ک عادت کنه فقط یچیزی آرومش‌کنه ولی هیییچ باید ایقد گریه کنه تا جون براش ...

نه امتحان منظورم نیست

منظورم اینه قبلش شاید با یکی ازاینا خوابش میبرده الان ترکش دادی اینجوریه

شایدم دل درد داره

گاهی بچه منم اینجوری میشد کلافه میشه ادم 

اینقدرگریه میکرد تااخر میخوابید🤦🏻‍♀️اخرم نفهمیدم دلیلش چیه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

کاش اینم ب یچیزی عادت کنه بخدا راضیم فقط بخوابه🥲

شرایط همون گهواره رو براش درست کن اولش گریه میکنه درش نیار اصلا تا بخوابه.....ببین بزارش تو کریر روی دستاش و روی پاهاش رو باید یجوری با شال ببندی که نتونه درشون بیاره اولش تلاش میکنه درشون بیاره ولی بعدش میخوابه اینقد برا بچه خوبه حتی میگن برا رفلاکس هم خوبه

نه امتحان منظورم نیستمنظورم اینه قبلش شاید با یکی ازاینا خوابش میبرده الان ترکش دادی اینجوریهشایدم د ...

متوجهم 

نه هیچ چیزی رو تغییر ندادم قبلا خییلی عالی بود من ب کارام میرسیدم خودش بازی میکرد میخوابید یهویی اینطوری شد

شرایط همون گهواره رو براش درست کن اولش گریه میکنه درش نیار اصلا تا بخوابه.....ببین بزارش تو کریر روی ...

بستنو امتحان نکردم ولی گهواره خریدم براش 

حتما امتحانش میکنم