2777
2789
عنوان

بچها بیاین بگین حق با منه یا مادرم

290 بازدید | 29 پست

من ی دختر هستم ۲۲ سالمه در خانه

ی دختر ۱۲ ساله و ی پسر ۷ ساله و ی دختر ۵ ساله در خانه هستند

من دیروز خونرو مرتب و تمیز کردم و امروز این ۳ بچه نامرتب کردند

ب این ۳ بچه گفتم مرتب کنید  زیاد وقتی نمی گیره مثلا لباس ک انداختند یا چند ظرف یا پوست اشغال را از زمین بردارند  و گفتم جارو کردنش ک سخت تره با من

و حتی در مرتب کردن هم کمکتان میکنم با اینک کاری نیست  ولی اون ها گوش ندادند و انجام ندادند من قصدم از اینکه اونها مرتب کنند این بود که بدانند وقتی نامرتب کنند باید بعدش مرتب کنند و ب عهده اونهاست که تربیت بشن مثلا دیگ اشغال نریزند در خانه وگرن انها کمکی نمی کردند چهار تا وسیله بردارند

انها انجام ندادند و من انها را گفتم از ان اتاق بیرون بروند و رفتند اتاق دیگ

من مرتب نکردم مادرم امد و گفتم ب بچه هایت بگو ک ریخت و پاش خود را جمع کنند اما مادرم از انها دفاع کرد و گفت بچه ها نباید کار کنند بزار هرچه میخواهند اشغال بربزند و وظیفه توعه ک همش در خانه کار کنی

و منو با بقیه مقایسه کرد و من سال های قبل خواستم همیشه کار کنم ولی هم خسته شدم هم جواب نداد من ده روزی بیکار بودم و این روشو در پیش گرفتم 

و مادرم پشت اونها دراومد و گفت اونها مجازن همه چی بربزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر برادر هایم هستن

چرا اینجوری حرف میزنی خب؟! 😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مرکبی تهیه کن و از آن خانه دور شو

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

کار درست و به جایی انجام دادید 

مادرتان نباید با شما همانند یک دده سیاه مطبخی برخورد نماید 

شما مسئول فرزندان پدر و مادرتان نیستید 

بهتر است در تربیتشان تجدید نظر بفرمایند ،با تشکر 

...

نمیدانم چه بگویم .زیرا در این دوره که شما زیست میکنید با زمان الان فرق دارد.این کجاییه نوشتی ؟ 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نمیدانم چه بگویم .زیرا در این دوره که شما زیست میکنید با زمان الان فرق دارد.این کجاییه نوشتی ؟

باباع ادبی نوشتم اعصابم خورد بود برا هوش مصنوعی نوشتم 😂 اینجا کپی کردم

در حد معقول کمک بده اما از  اونا  هم تو تمیزکاری کمک بگیر به مادرت بگو اگه کمک نکنن بی تربیت و بی مسئولیت بار میان من به خاطر خودشون میگم

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
در حد معقول کمک بده اما از اونا هم تو تمیزکاری کمک بگیر به مادرت بگو اگه کمک نکنن بی تربیت و بی مس ...

بهخدا قسم هزار تا داد زدم حتی بی احترامی کردیم ب هم ولی میگه وظیفته بچه نباید کار کنه خیتم مگ من از اونا کار خاستم بهخدا دوساعت مرتب کنم دوباره میریزن بهم و کلی اشغال و خرده نو و لیوان خستم خستم

باباع ادبی نوشتم اعصابم خورد بود برا هوش مصنوعی نوشتم 😂 اینجا کپی کردم

ای بابا تصوراتم خراب شد .هیچی توهم کار نکن بگو بچه ۳ ساله هم میدونه باید خرابکاری خودشو جمع کنه اینام ک بچه نیستن کی میخوان یاد بگیرن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔