2777
2789

من همونیم که دخترم پیراشکی میخواست درست نکردم چون فک میکردم داره سعی میکنه با غذا نخوردن باج بگیره همتون میگفتین سخت میگیری دیدین من این نیم وجبی وزه رو میشناسم؟😂

امروز صبح پاشد گفتم صبحانه خوردیم بریم وسایل پیراشکی بگیریم چون از دیشب خیلی عذاب وجدان گرفتم بهش زودتر خودم گفتم بریم بگیریم گفت نه دیروز دیدم برام درست نکردی غذای نمیخوردم که گرسنه ام بشه تو اذیت بشی 😂امروز دیگه غذا میخورم ولش کن گفتم اگه دوست داشته باشی و دلت هنوز پیراشکی میخواد میتونیم درست کنیم ولی اگه تو غذا نخوری من اذیت نمیشم دل خودت اذیت میشه دیدی دیروز من اذیت نشدم ؟فقط از اذیت شدن تو ناراحت میشم همین 

بعد گفت اخه مامان جون اذیت میشه (مامانم و میگه )قشنگ میدونستم از کجا میاد این باج خواهی احتمالا پریشب که اونجا بوده سر چیزی نخوردن مامانم حسابی باج داده بهش 🫠😂الانم زنگ زدم میگم چرا میخنده گردن نمیگیره  

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بعضیا دایه مهربانتر از مادرن اخه کی از مادر بیشتر به فکر بچشه

حالا اون بنده های خدام این وینستون چرچیل مینی سایز مارو نمیشناسن تا یه حدی حق میدم 😂😂😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی جای خودش قشنگ و حتی خوشمزه هست 

منم یچیزی دوس داشته باشم اون لحظه بهش نرسم دیگه نمیخوامش 

ولی تاپیک دیشبتو ندیدم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دیدی که بالاخره خودش فهمید گرسنه‌اش میشه! ولی خب، اینا همه یه جور بازیه که بچه‌ها می‌کنن، مخصوصا اگه جایی باشن که یه کم دستشون رو باز بذارند. تو هم خوب عمل کردی، هیچ‌وقت نباید باج بدی. ولی خب، اینا از همون کارهایی که بچه‌ها می‌کنن برای جلب توجهه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هرچیزی جای خودش قشنگ و حتی خوشمزه هست منم یچیزی دوس داشته باشم اون لحظه بهش نرسم دیگه نمیخوامش ولی ت ...

شب قبلش پیراشکی خورده بود خونه مامانم سر ظهر قفلی زد پیراشکی منم گفتم ناهار چیز دیگه ست تو برنامه غذایی امروزمون پیراشکی نیست بعد شروع کرد نخوردن غذا منم گفتم هر جور میلته میومد میخوردا یهو یادش میومد میگفت نه اگه درست نکنی نمیخورم منم نمیخواستم فک کنه غذا نخوردنش به من ضرر میزنه مقاومت کردم 

شب قبلش پیراشکی خورده بود خونه مامانم سر ظهر قفلی زد پیراشکی منم گفتم ناهار چیز دیگه ست تو برنامه غذ ...

چه اشنایی، تو یبار تاپیک راجب نوشابه خوردن بچت نزدی؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چه اشنایی، تو یبار تاپیک راجب نوشابه خوردن بچت نزدی؟

نه ولی بچه ام نوشابه نمیخوره 😂

دیدی که بالاخره خودش فهمید گرسنه‌اش میشه! ولی خب، اینا همه یه جور بازیه که بچه‌ها می‌کنن، مخصوصا اگه ...

بله هوش مصنوعی عزیز میدونم خوب عمل کردم 😂خدایی فک نمیکردم انقدر سریع بهم ثابت شه درست فکر میکردم 

ببین این دوهوایی شدن خیلی بده ها وخطرناک الان سر غذا پسفردا راجب پول و ... با مادرت محکم حرف بزن بگو ...

اتفاقا سر این جریان با پدرمادر همسرم و مامان بابای خودم خیلی قاطع حرف میزنم گاها پیش میاد و کنترلی روش ندارم بازم به هر حال تک نوه ست تو دوتا خانواده اما امروز گفتم مامان فک میکنم بهتر باشه دیگه خونه شما نخوابه یه مدت با احترامم گفتم که ناراحت نشه