2777
2789

فکر کنین ۱۰۰ م دارین، ترجیح میدین این پول رو طلا بخرین واسه مهمونی ها بپوشید یا اینکه یه مبل استیل جذاب بخرین و یکسری چیزای دیگه ک خونه ب چشم بیاد

توجه( مبل راحتی خوب دارم اما مبل استیل هم میخوام کنارش بزارم و با این پول خونه م خوب شیک میشه، مستاجر نیستم)

چون خونه خودته

مبل بخر و اکسسوری

طلا رو بعدا کم کم بخر

بلاخره اینکه راه بری تو خونه و لذت ببری خیلی مهمه واسه خانما

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم طلا میخرم

وظیفه من نیست برای خونه مبل بخرم

همسرم باید بخره

من با پولی که پس انداز خودمه فقط طلا میخرم

اتفاقا مهمونی هم زیاد نمیرم و اهل طلا به خودم آویزون کردن تو کوچه خیابون هم نیستم

اما عین کلاغ میمونم😂جمع میکنم نگاشون میکنم ذوق میکنم😂

یه صندوقچه دارم خونه خودم نگه میدارم طلاهای سبک و دم دستیم داخلشه یه صندوق دیگه دارم طلاهای درشت و سرویس هام توشه که بردم خونه بابام برام نگه دارن

چند وقت پیش خونه بابام رفتم بهشون سر بزنم در صندوق رو که باز کردم یه بویی میدادن😂😂😂یه عالمه بوشون کردم😅همسرم اومد دید و گفت دیگه مطمئن شدم طلاهات هووی منن😂گفتم اشتباه نکن شما هووی طلاهامی😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من باشم طلا میخرموظیفه من نیست برای خونه مبل بخرمهمسرم باید بخرهمن با پولی که پس انداز خودمه فقط طلا ...

احتمالا این ۱۰۰ هم پول شوهرشه دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بستگی به اولویت زندگی داره مثلا من خودم تو فکرمه خونمون بزرگتر کنم پس طلا میخرم 

شما اگه خونت جای دو تا مبل رو داره و قرار نیست میلان رو تو هم تو هم بچینید و فضا رو شلوغ کنی پس مبل بخر ولی اگه متراژ خونت اونقدر بزرگ نیست که دو دست مبل توش جا بشه به نظرم طلا بخر بشه پس انداز که ان شاالله یکی دو سال دیگه خونه بزرگتر بخری با وسایل قشنگ تر

من باشم طلا میخرموظیفه من نیست برای خونه مبل بخرمهمسرم باید بخرهمن با پولی که پس انداز خودمه فقط طلا ...

عزیزم چ خوب این همه طلا داری 

من طلاهامو قبلا فروختم هرچند اونا مال عروسیم بود شوهرم خریده بود، الان هم پول شوهرمه اما انتخاب رو ب خودم داده