2777
2789
خودتو بزن به بیخیالی یه مدت ببین چی میشهمثلا وقتی ماشین و شست ازش تعریف کنیا واقعاً زیاد غر نزن هیچک ...

بیین خودمو زدم به بیخیالی 4 ماه ماشینمو نشست با این که گاهی با مهربونی میگفتم ماشینم خیلی کثیفه

اگر نگم و یهو منفجر نشم فایده ای نداره 

خیلی وقت نیست ازدواج کردم کجای کارم اشتباهه؟اخه اینارو مادرش بهش یاد نداده واقعا اذیت میشم

همه چی رو داری تذکر میدی. یکسره بهش توصیه نکن. به رفتار شما عادت نداره کارهاش رو هم انجام نده توصیه بیش از حدم نکن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرمم همینو میگه ولی واقعا این کار مردونس

نه هیچ وقت خودت نشور بدعادت میشه بهت که پول داد بردار بگو اینو من نمیخام بده کارواش ماشینو بشورن اینجوری دفعه بعد خودش میده 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اگه دوتایی میشورین کمک کن

من با ماشین شستن خانم مخالفم

چون مرده عادت میکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چرا؟؟؟؟؟

مردونه زنونه چیه؟؟؟

من و شوهرم گاهی باهم میشوریم گاهی من تنها گاهی اون تنها

الان خوبه شوهرت بگه شستن حموم و بستن در کمد کار خونست و زنونه پس من انجام نمیدم؟؟؟

مگه حموم عمومیه زنونه مردونه میکنین

بیین خودمو زدم به بیخیالی 4 ماه ماشینمو نشست با این که گاهی با مهربونی میگفتم ماشینم خیلی کثیفهاگر ن ...

پررو تشریف داری،ماشین شماست بعد اون بشوره؟۴ماهم غر زدی سرش😄جالبه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

خیلی ببخشید اینو میگم ولی غرغرویی و اینجوری رابطت رو مطمئن باش نابود می‌کنی ،مادر منم کلا همش سر هرچیز کوچیکی لحنش با حالت غر غر میشه یا یه چیز رو خیلی تذکر میده و قشنگ متوجه کلافه شدن بابام میشم با اینکه حق داره غر بزنه ها مرداد واقعا شلختن ولی برای اینکه حرفتو به کرسی بنشانیم باید سیاست داشته باشی خزاربارم بهش گفتم اگه همین حرف رو آروم و لحن قشنگ بگی مطمئن باش بابا انجام میده ولی کیه که گوش کنه 

پررو تشریف داری،ماشین شماست بعد اون بشوره؟۴ماهم غر زدی سرش😄جالبه

منم هرروز لباساشو میشورم اتو میزنم براش غذایی که دوست داره درست میکنم

یعنی درسته منم بگم لباس خودته🤔

بیین خودمو زدم به بیخیالی 4 ماه ماشینمو نشست با این که گاهی با مهربونی میگفتم ماشینم خیلی کثیفهاگر ن ...

میفهمم چی میگی

بگو اگه میخوای غر نزنم اعصاب دوتامون راحت باشه یکبار که میگم گوش بده و بهش عمل کن😑

مردا کم که میارن میگن غر میزنی تحمل شنیدن حرف حق رو ندارن اکثر مردان میگن زن ما غر میزنه همش بجای ای ...

تنها سپر دفاعی اونا در مقابل نشنیدن حرف ما 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خیلی ببخشید اینو میگم ولی غرغرویی و اینجوری رابطت رو مطمئن باش نابود می‌کنی ،مادر منم کلا همش سر هرچ ...

عزیزم من 10 دفعه اول واقعا با ارامش و عشقم عزیزم میگم

و بین هرکدوم 1 هفته صبر می کنم😩