2777
2789
عنوان

به نظرتون اسنپ ارزون یا گرون

63 بازدید | 8 پست

سلام

من حقیقتا چون رفت امدم با اسنپ 

میبینم هی ناراضین 

ولی خوب والا ارزونم نیست یه راه ۵ دقیقه ۶۰ تومن.

بالاخره یه پلتفرمی ساختن بدون هیچی وارد کاری شدن و چه ادمای بی فرهنگی که از این طریق وارد کار میشن

جدیدا دیگه مخان  بهت دست بزنن البته تعداد کمیشون اینجورن  

اون تاکسی ها زرد کلی پول خط و ماشینش دادن قیمتاشم تقریبا همیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شهر خودمون جلو درمون تا شهر و خونه مامانم اسنپ میگیرم ارزونتر از تاکسی برام تموم میشه تا الان هم هیچ موردی برام پیش نیومده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره

من مشهد یه مسیر پرترافیک و نسبتا شلوغ و دور میدم ۶۰ تومن تو چجوری ۵ دقیقه راهو میدی ۶۰ تومن

البته من شنیدم اگه یه مسیرو هر روز با اسنپ بری بیای گرون میشه باید ده متر اینور اونور کنی که نفهمه مسیر هر روزته، البته فقط شنیدم من

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

اینجا ی مسیری که تاکسی خور نباشه،آژانس۷۰میگیره،تاکسی دربستی۸۰الی۱۰۰.اسنپ۳۴

من تا حالا مورد منفی ندیدم از راننده ها

البته که عقل حکم میکنه فقط برای مسیرهای درون شهری،اونم قبل تاریکی هوا

وگرنه آژانس(که اونم سالهاس شناخت داریم ازش)

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴