2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارآگاه ها گفتن چند تا کاربری داشته و دروغ بوده دیگه نمیدونم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تا اون جا ک میخواست بره در خونه مادرشوهرش اینا خوندم بعدش چی شد واقعا الکی بود مگ میشه

من نخوندم همه اش رو نمیدونم 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

به کاربر دیگه بود چند وقت پیش گفت شوهرش دو روز گم شده و گوشی شوهرش رو دوتا مرد با لهجه عجیب جواب دادن کسی خبر نداره اون چی شد؟؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
من ندیدم تاپیکشو

چند وقت پیش  بود اینقدر ناراحت بود حتی پلیس دنبالش میگشت نبود فقط گفت دوتا مرد گوشیش رو جواب دادن با خنده گفتن شوهرت خوابه بعد گوشی خاموش کردن خیلی ناراحتش بودم آخرش چی شد نمی‌دونم 

چند وقت پیش بود اینقدر ناراحت بود حتی پلیس دنبالش میگشت نبود فقط گفت دوتا مرد گوشیش رو جواب دادن با ...

اگ فیکن واقعا متاسفم براشون این خانومم تو تاپیکش همه نگرانش بودن چطور دلشون میاد اینکارو بکنن

اگ فیکن واقعا متاسفم براشون این خانومم تو تاپیکش همه نگرانش بودن چطور دلشون میاد اینکارو بکنن

دقیقا عزیزم ، منم اینقدر ناراحت این خانم هستم دیگه اصلا نمی‌دونم کاربریش چی شد هنوزم بعد چند وقت بفکرشم