2777
2789
عنوان

به نظرتون‌چرا من اینقد احمقمممم

371 بازدید | 31 پست

خودم جدا شدم واقایی که یه پسر بچه ۱۱ ساله داره که بیماری لوسمی داشته کودکی الان دیگه کنترل شده و به گفته خودش هدچی کار کرده این مدت خرج دارو هاش شده زنش جدا شده که میگه بهم خیانت کرد .خونه وماشین نداره بنا و سقف کاذب کارش .خودش میگه شرایط مالیم جالب نیس .ولی میتونم زندگیم اداره کنم میگه یهو ۶ ماه سرکارم یهو ۳ ماه بیکارم باید قناعت کنی بهم پیشنهاد ازدواج داده تو مجازی باهم دوست شدیم سر یه کامنت تو اینستا ولی دیگه ادامه دادیم ‌اخلاقشم خشک و مذهبی .یعنز اعتقاد شدیدی به اسلام داره راستش از قوم تورک تبریز و اعتقادش اینه عروس باید کارای مادشوهر بکنه.‌و حس میکنم شدیدن اعتقاد داره که خداروزی رسون همیشه به شوخی میکه ۶ تا بچه میخوام.ولی یه جور حجب وحیا ایمانشم خوبه نظرتون بگید سرزتش هم مجازید بکنید

الان متوجه نشدم چرا خودتو احمق میدونی 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرد خوبی 

چه پدر نمونه ای 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
3 نکته مثبت این آقا؟

به نظرم پایبندیش به خونواده و بچه 

با ایمان بودنش 

صادق بودنش 

با حیا بودنش

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
فقط اینکه چشم پاک. تلاش میکنه ولی خب دیگه شغلش اینه نمیدونم.نه هیچ نکته مثبتی نداره

بنظرم ردش کن

خودت با خودت فکر کن ببین میتونی کارهای پسر و مادرشو بکنی

وضع مالیت هم افتضاح باشه شوهرت بیکار باشه پولی هم داشته باشه خرج دارو پسرش میشه

از اون ظرف با جمله خدا روزی رسونه 5 تا بچه باید بیاری و با نان خشک بزرگ کنی

چشم پاک به تنهایی کافی نیست ممکنه اونم نداشته باشه