خودم جدا شدم واقایی که یه پسر بچه ۱۱ ساله داره که بیماری لوسمی داشته کودکی الان دیگه کنترل شده و به گفته خودش هدچی کار کرده این مدت خرج دارو هاش شده زنش جدا شده که میگه بهم خیانت کرد .خونه وماشین نداره بنا و سقف کاذب کارش .خودش میگه شرایط مالیم جالب نیس .ولی میتونم زندگیم اداره کنم میگه یهو ۶ ماه سرکارم یهو ۳ ماه بیکارم باید قناعت کنی بهم پیشنهاد ازدواج داده تو مجازی باهم دوست شدیم سر یه کامنت تو اینستا ولی دیگه ادامه دادیم اخلاقشم خشک و مذهبی .یعنز اعتقاد شدیدی به اسلام داره راستش از قوم تورک تبریز و اعتقادش اینه عروس باید کارای مادشوهر بکنه.و حس میکنم شدیدن اعتقاد داره که خداروزی رسون همیشه به شوخی میکه ۶ تا بچه میخوام.ولی یه جور حجب وحیا ایمانشم خوبه نظرتون بگید سرزتش هم مجازید بکنید
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭