2777
2789

به نظرتون در جوابش تحصیل و ازدواجو با هم بگم؟

از اونجایی که ازدواجو خوب میدونن مطرح کردنش به نظرتون لازمه؟

پررو به نظر نمیام؟

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

از من نپرسیدن اره بابا بگو تو جزوه که من خوندم نوشته بود ماشین بگیرم ازدواج کنم هرچی به ذهنت میاد بگو😂

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه فکر نکنم مشکلی باشه جز برنامه هاس، میگی انشالله اگر مورد مناسبی که مورد تایید خانواده باشه ا ...

آها همینجوری بگم خوبه دیگه؟

از من نپرسیدن اره بابا بگو تو جزوه که من خوندم نوشته بود ماشین بگیرم ازدواج کنم هرچی به ذهنت میاد بگ ...

اگه چیزایی که تو ذهنمه رو بریزم رو دایره که قبول نمیشم(((:::: 

تخصصی و رفتی؟😿من فردا دارم

نه گلم امروز عمومی دارم.تخصصی ۱ مرداد 

راستی بعد از مصاحبت ممنون میشم تجربتو بهم بگی❤

نه گلم امروز عمومی دارم.تخصصی ۱ مرداد راستی بعد از مصاحبت ممنون میشم تجربتو بهم بگی❤

شاید تاپیک بزنم اصلن

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی