2777
2789
عنوان

امروز میخوام به اکسم پیام بدم

1402 بازدید | 177 پست

امروز قراره به اکسم که خودم باهاش کات کردم بعد دو ماه پیام بدم خیلی فکر کردم تصمیم رو گرفتم فقط التماستون میکنم تروخدا دعا کنین برام  

ترجمه:

امروز میخوام خودمو خوار کنم غرور و وجود و شخصیتمو زیر سوال ببرم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دارم اذیت میشم از نبودنش

ادم بی عزت نفسی نباش نباید چون دلت تنگه خودتو خوار کنی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

ترجمه:امروز میخوام خودمو خوار کنم غرور و وجود و شخصیتمو زیر سوال ببرم

ی روزی منم همین فکرارو میکردم و از رو غرورم برنگشتم بهش و الان 17ساله ک از رفتنش میسوزم همین دیروز در حد سلام دیدمش چنان دستهام میلرزید ک دودستی لیوان آب روگرفته بودم ولی نمیتونستم مانع لرزیدن دستهام بشم.خدامیدونه چی بهم گذشت اونلحظه. ..چرا ادم تا زمان داره کاری نکنه ک یک عمرپشیمونی و حسرت شو ب دوش نکشه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

وای کاملا با حرفت موافقم

ب حرف دلت گوش کن حداقل شرمنده ی دلت نیستی 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

از امثال شما بدم میاد. رل نداشتم اما دوستای این مدلی زیاد داشتم خودشون کات میکنند خودشون میرن خودشون پشیمون میشن و میخوان برگردن ، اگه اجازه ندی هم امروز متهم می‌کنند 

برنگرد لطفا.. خودتو بی عزت نکن

...

ی روزی منم همین فکرارو میکردم و از رو غرورم برنگشتم بهش و الان 17ساله ک از رفتنش میسوزم همین دیروز د ...

شما مریضی ک ۱۷ سال واسه یه نر میسوزی