2777
2789
عنوان

امروز میخوام به اکسم پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه امروز پیام ندم تا اخر عمرم حسرتش باهام میمونه

چه حسرتی بابا تورو‌ خدا اپدیت شید

تلاش کن حسرت ماشین و ویلا خوب زندگی لاکچری و بهترین رتبه و دانشگاه تو دلت نمونه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

سرد بود باهام

خب عزیزم برگردی گرم میشه؟اون توجه و عشقو که میخوای داری منبعد؟؟فکر نکنم

ولی خب میدونی چون خودتو دوست نداری و لایق ی عشق واقعی دوطرفه نمیبینی امروزم پیام ندی فردا پیام میدی

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

ممنونم ازت

درد عشق جانسوزه هیشکی تو دل ادم نیست ک بدونه چی میگذره بهش توخودت ازدلت خبر داری بیا خبرشو بهم بده 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خب عزیزم برگردی گرم میشه؟اون توجه و عشقو که میخوای داری منبعد؟؟فکر نکنمولی خب میدونی چون خودتو دوست ...

میخوام تکلیفم مشخص شه اگه ردم کنه برای همیشه فراموشش میکنه اگه قبول کرد که میمونم باهاش

فقط گفتنش راحته...

من اگ در مورد چیزی تجربه نداشته باشم حرف نمیزنم 

من این دردی ک اذیتت میکنه رو چشیدم تحمل کردم و‌ تونستم ازش عبور کنم

اونی ک میگ حسرتش باهام مونده بلد نبوده چطور کنار بیادردش براش عقدع شده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

وای اسی ی بار همچین کاری کردم هنوز که هنوزه عین سگ پشیمونم تروخدا تو اشتباه منو تکرار نکن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

من اگ در مورد چیزی تجربه نداشته باشم حرف نمیزنم من این دردی ک اذیتت میکنه رو چشیدم تحمل کردم و‌ تونس ...

خب که آدمایی که بلد نیستیم باید یه جور دیگه خودمونو آروم کنیم

چه حسرتی بابا تورو‌ خدا اپدیت شیدتلاش کن حسرت ماشین و ویلا خوب زندگی لاکچری و بهترین رتبه و دانشگاه ...

من نوجوونی عاشق شدم و ی عشق دوطرفه ی شیرین رو تجربه کردم عشق اول و اخرم بود از رو غرور و لجبازی ازهم دورشدیم هرکی رفت پی سرنوشتش سالهای سال میگذره هرکدوم ب جایگاه اجتماعی ماشین خونه کارتحصیلات رسیدیم ولی هربار همو میبینیم ب وضوح دست و پامون گم میشه همه چی پول نیست اگ دلت باهاش نباشه تو بهشتم باشی خوشبخت نیستی 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥